''Wolfred!ghT
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Nani?GT 420 50W çekiyor hocam.
Yani?Kaç w psu yeter hocam.
Nani?GT 420 50W çekiyor hocam.
İşlemciniz nedir hocam? 300w muhtemelen yetecektir artabilir bile.Nani?
Yani?Kaç w psu yeter hocam.
İntel(R) Pentium(R) 3.20 GHz 4 CPU işlemci.İşlemciniz nedir hocam? 300w muhtemelen yetecektir artabilir bile.
Eğer tarih kayıt olmuyorsa BIOS pilinden dolayıdır. Değiştirin.Her pc'yi açtığımda tarih 20 yıl öncesine gidiyor.
Bende her gün değiştiriyorum.Sıkılmıyorum.
Siz 9 saniyenin hesabını yapıyorsunuz hocam.
Ben 20 yıl geriden geliyorum
Fazla takmayın.
Lanet olası Windows. Benim de 2-3 saat geri oluyor. Bazen unutup oyuna dalıyorum. Gece 11de kapattım diye bi bakıyorum gece 1-2 olmuşHer pc'yi açtığımda tarih 20 yıl öncesine gidiyor.
Bende her gün değiştiriyorum.Sıkılmıyorum.
Siz 9 saniyenin hesabını yapıyorsunuz hocam.
Ben 20 yıl geriden geliyorum
Fazla takmayın.
Seni çok iyi anlıyorum kardeşim. Ben de küçük sorunlardan bile "acaba bir sorun mu var" diye endişe duyarım. Saat olayında da hem beni sinir eder hem de sorun ne diye çatlarım meraktan. Bizim gibi olmayanlar bizim halimizden anlamaz .Sorunun kaynağını buldum Hizmetler bölümünde ki Windows Time "elle" olarak isaretliymis "otomatik" yaptığımda düzeldi. İyi forumlar..
Windowstan tarihe basıp saniye falan tutmuyorum bunun için siteler uygulamalar bulunuyor.Ya arkadaşlar toplumsal sorunlarımız bu olmamalı, ben kol saati 2 saat geride olup üşengeçlikten değiştirmeyen adam tanıyorum. Bu kadar takmayın yani, zaten arkadaşlarımız belirtmiş bir sorun olmadığını, çok gözünüze batıyorsa diyecemde durmadan Windowsdan tarihe basıp saat saniyesini mi kontrol ediyorsun? BIOS pilinizi değiştirebilirsiniz sorunun düzelmesi için ama lütfen yapmayın böyle yani hepinizi öpüom
GT 420 var 2gb versiyonu sakın alma bende 12V kanalından 220W veren psu var yetiyor,sistem imzamda ama sakın alma gt 420.Hocam siz anlarsınız.Size zamanı gelmişken sorayım kaçırmayayım.
Ben anakartıma şimdilik idarelik Ekran kartı arıyorum.GT420 var bizim arkadaşta.
Ben bunu Anakartıma alsam bios pilimi yenilesem rami 1 GB arttırsam günlük ihtiyaçlarımı karşılar mı?
Bu arada GT 420 için kaç W psu yeter?