Öneri Bilgisayar sandalyesi önerisi

500 liraya bunların hepsini bulman ay a yürüyerek gitmen kadar imkansız. Düz bir sandalye ye minder koyarsan bir çok sandalyeden daha konforlu olur.
sebeb nedir ki ? markaya para vermemek istemesi mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Terletme yapmaz değil mi?
tam incelemedim ama deriyse bu tarz koltuklar illa terletir plastikse işin daha kötü...

sebeb nedir ki ? markaya para vermemek istemesi mi
O fiyattaki koltuklar dayanıksız oluyorlar malzeme kalitesi rezalet oluyor. Marka koltuk dersen 5 bin TL ye bile var marka alınması taraftarı değilim.

O fiyattaki koltuklar dayanıksız oluyorlar malzeme kalitesi rezalet oluyor. Marka koltuk dersen 5 bin TL ye bile var marka alınması taraftarı değilim.
zaten fiyatı ilk önce malzeme kalitesi daha sonra marka belirlemiyormu ? 500 liraya kaliteli bi ofis koltuğu alabilir sağa sola yatmaz belki ama iş görür bence

zaten fiyatı ilk önce malzeme kalitesi daha sonra marka belirlemiyormu ? 500 liraya kaliteli bi ofis koltuğu alabilir sağa sola yatmaz belki ama iş görür bence
Ben 80 kilo biriyim Fileli ofis koltuğunu 1 sene de kırdım yaslanırken alttan vidası yerini attı 60 kilo falan değilsen alınırsa uzun süreli kullanılmaz

Geri