Bilgisayar ses kesilme sorunu

frknkbskl

80+
Reaksiyon skoru
21
Merhabalar arkadaşlar direkt problemimi açıklayayım. Açıkcası oyun oynarken 5 saniyeliğine falan ses kesilmesi oluyor ve bir türlü oyunun grafik kısmına giremiyorum. Donup kalıyor oyun. Daha önce böyle bir problem yoktu. Anlık Netflix üzerinden film izlerken hata veriyor ve kes kesilmeleri takılmalar oluyor. YouTube üzerinden bir şeyler izlerken anlık ses kesilmeleri oluyor ve bir türlü internette çözüm bulamadım. Ve iyice sinirimi bozmaya başladı bu konu. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Arkada çok program açık ise ve raminiz düşük ise öyle problemler olabilir.
Direk kökten çözüm olarak format atın.

Arkada çok program açık ise ve raminiz düşük ise öyle problemler olabilir.
Direk kökten çözüm olarak format atın.
Hayır aksine tek uygulama açık olur genelde ve sitemimde ki ram 16GB format atmayı denedim virüs falandır düşüncesiyle ancak sorun halen daha devem etmekte.

Drop tarzı bir şey mi yoksa drrrrrrrr diye ses takılması mı ?

Hayır aksine tek uygulama açık olur genelde ve sitemimde ki ram 16GB format atmayı denedim virüs falandır düşüncesiyle ancak sorun halen daha devem etmekte.
Raminiz gayet yeterli arka planda bir uygulama çalışırkende sorun olcağını sanmıyorum.
İşlemciniz çok ısınıyor olabilir sıcaklık değerleri nedir?

Raminiz gayet yeterli arka planda bir uygulama çalışırkende sorun olcağını sanmıyorum.
İşlemciniz çok ısınıyor olabilir sıcaklık değerleri nedir?
Isı değerlerine nerden bakabilirim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ramlerinizi yakın tarihde aldıysanız sıkıntılı olabilirler tek tek çıkarıp dener misiniz ?
Bunu da denedim temizledim soketleri üfleyip denedim olmadı soket yerlerini değiştirdim yine olmadı acaba anakart üzerinden bir sorun olabilir mi ?

Bunu da denedim temizledim soketleri üfleyip denedim olmadı soket yerlerini değiştirdim yine olmadı acaba anakart üzerinden bir sorun olabilir mi ?
MSI afterburn yükleyip bakabilirsiniz.

Anakartla ilgili olacağını sanmıyorum ramleri birer birer tek slot denediniz mi farklı slotlarla denediyseniz
İşlemciniz ısındığı zaman hızı aniden düşürüp drop'a sebep olabilir

İndirmeye çalışıyorum

Anakartla ilgili olacağını sanmıyorum ramleri birer birer tek slot denediniz mi farklı slotlarla denediyseniz
İşlemciniz ısındığı zaman hızı aniden düşürüp drop'a sebep olabilir
Anakarttan şüphelenmemin sebebi daha öncesinde ekran kartı slotu kısa devre yapmasından dolayı arızalanmıştı ve bende garanti yerine bilgisayarcıda yaptırdım slot değişti ve ondan sonra bu tarz sorunlar çıkmaya başladı

İndirilmiyor malesef farklı bir program var mı ?

Bu durumda şuan

Ekler

• resim_2021-01-09_020817.png
    resim_2021-01-09_020817.png
    173 KB · Hit: 40
Son düzenleme:
İndirmeye çalışıyorum

Anakarttan şüphelenmemin sebebi daha öncesinde ekran kartı slotu kısa devre yapmasından dolayı arızalanmıştı ve bende garanti yerine bilgisayarcıda yaptırdım slot değişti ve ondan sonra bu tarz sorunlar çıkmaya başladı

İndirilmiyor malesef farklı bir program var mı ?

Bu durumda şuan
Burdan indirebilirsiniz oyun içi değerler lazım.

Burdan indirebilirsiniz oyun içi değerler lazım.
Malesef yine kendi sitesine yönlendiriyor ordan da indirilmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,156
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri