Neler Yeni

Bilgisayar sol üst köşede kısa çizgi kalıyor

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Aykut
Merhabalar. Yeni topladığım sistemde son güncellemeden sonra böyle bir hata alıyorum. Bilgisayar çalışmaya başlıyor ve sol üstte çizgi kalıyor. Bios a falan girilmiyor. Ekran kartındaki diğer display porta takınca düzeliyor ama sonra tekrar aynı sorun oluyor sonra tekrar yer değiştirince düzeliyor. Ama bu döngü sürekli oluyor. Sorun neyden kaynaklı? Anakart bios debug portunda beyaz ışık yanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca benim ramlerin modelleri biosta görünmüyor normal midir? Lexar ares RGB ramler

trrkerim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerim topçu
Merhabalar. Yeni topladığım sistemde son güncellemeden sonra böyle bir hata alıyorum. Bilgisayar çalışmaya başlıyor ve sol üstte çizgi kalıyor. Bios a falan girilmiyor. Ekran kartındaki diğer display porta takınca düzeliyor ama sonra tekrar aynı sorun oluyor sonra tekrar yer değiştirince düzeliyor. Ama bu döngü sürekli oluyor. Sorun neyden kaynaklı? Anakart bios debug portunda beyaz ışık yanıyor.

Ayrıca benim ramlerin modelleri biosta görünmüyor normal midir? Lexar ares RGB ramler
Sahte ram olabilir

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow

Son güncelleme bios güncellemesi miydi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,356
Üyeler
165,521
Son üye
BeynimdeHipHop
Top Bottom