Yazmıyor hocam Windowsun bu v1909 v20H2 vb şeyleri varya uyumluluk sorunu çıkarabiliyor o yüzden dedim de yüklememişler. Siz indirin bunu.Alıntıyı görüntüle
ilişkilendirilmiş dosyalar yok nerde
Manuel olarak indirin. El ile indir seçeneği var.indirmeye bastım hp nin uygulamasıyla indiriyor
Alıntıyı görüntüle
yanlışkla alt f4 basstım sayfalar kapandı aynı işlemleri tkr uyguladım da sürücü grafik kartları yerinde indirceğimiz sürücü yok ful intel in varManuel olarak indirin. El ile indir seçeneği var.
Tarihe göre sıralayın.yanlışkla alt f4 basstım sayfalar kapandı aynı işlemleri tkr uyguladım da sürücü grafik kartları yerinde indirceğimiz sürücü yok ful intel in var
İndikten sonra sp104416.exe çalıştırın dosyalarından çıkarsın. Nvdia paneli açılacak. System check kısmı gelicek eğer burda şöyle bir hata verirse söyleyin.elle indirmek istiyoruma bastım iniyo indirme bittikten sonra tkr msj atıcam
evet aynı hatayı verdi napmamız lazımİndikten sonra sp104416.exe çalıştırın dosyalarından çıkarsın. Nvdia paneli açılacak. System check kısmı gelicek eğer burda şöyle bir hata verirse söyleyin.