Neler Yeni

Bilgisayar Takılma sorunu

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Berat
Merhabalar 1 sene önce aldığım hazır sistemimde bazen sebepsiz takılmalar yaşıyorum farklı uygulamalarda. beklediğimde yeniden normale dönüyor ama neden takılıyor anlamış değilim. oyunlarda hiç sıkıntı yaşamıyorum daha çok masaüstünde oluyor. ramdan dolayıdır diye düşünüyorum ama sizlerinde bir cevabınızı almak istiyorum
sistem şuanda ramin %50 sini kullanıyor(sadec googlede 3-4 sekme açık) yani 7gbını fln sizce yanına birtane daha ram almammı gerekiyor ?

sistem özelliklerim

asus 4060
ryzen 5 7500f
asus a620mk
wd green sn350 1tb m2 ssd
corsair vengeance 16gb 5200mhz cl40 ram

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yarduım edebilecek yokmu :/

Son düzenleme:

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berk
Merhabalar 1 sene önce aldığım hazır sistemimde bazen sebepsiz takılmalar yaşıyorum farklı uygulamalarda. beklediğimde yeniden normale dönüyor ama neden takılıyor anlamış değilim. oyunlarda hiç sıkıntı yaşamıyorum daha çok masaüstünde oluyor. ramdan dolayıdır diye düşünüyorum ama sizlerinde bir cevabınızı almak istiyorum
sistem şuanda ramin %50 sini kullanıyor(sadec googlede 3-4 sekme açık) yani 7gbını fln sizce yanına birtane daha ram almammı gerekiyor ?

sistem özelliklerim

asus 4060
ryzen 5 7500f
asus a620mk
wd green sn350 1tb m2 ssd
corsair vengeance 16gb 5200mhz cl40 ram
Takılma dediğiniz oyunda yük altında mı

Babapiro_

80+
Ram miktarı windows 11 için iyi. Ağır işler için ram'i daha yükseltebilirsiniz de ama bunun sorunu çözeceğini sanmıyorum.

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Berat
Hocam format attınız mı veya dc girerken açtığınız vpn virüslü olabilir mi
format attım sıfırdan tmeiz bir şekilde sorun çözülmedi dc ye vpn ile girmiyorum dns ayarı ile erişebiliyorunm
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben beta bir bios sürümü indirmiştim ondanmı acaba :D

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berk
format attım sıfırdan tmeiz bir şekilde sorun çözülmedi dc ye vpn ile girmiyorum dns ayarı ile erişebiliyorunm
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben beta bir bios sürümü indirmiştim ondanmı acaba :D
yüzde doksan beta sürümünden az önce bir arkadaşada yazmıştım aynı sorunu vardı beta sürücü kullanmayın diyorlar kesinlikle onu düzeltip yazarmısınız sonuçları

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Berat
yüzde doksan beta sürümünden az önce bir arkadaşada yazmıştım aynı sorunu vardı beta sürücü kullanmayın diyorlar kesinlikle onu düzeltip yazarmısınız sonuçları
bir önceki bios sürümünü mi indireyim hocam

Top Bottom