Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayar takılmaya başladı

iBassilus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Eminoğlu
Merhaba. Lenovo IdeaPad3 İntel i5-1135g7 laptop kullanıyorum yaklaşık 2,5-3 yıldır. Hiç sorun yaşamadım son bir haftadır. Valorant Battlefiled 1 Gta V Efootball 2024-2025 vb. güncel oyunları oynuyorum sıklıkla. Eskiden Valorant'ta hiç bir takılma kasma sorunu olmazken son bir haftadır aşırı takılmaya başladı oyunu oynayamaz hale geldim. Takılma süreleri 15-20 saniyelere çıkıyor adım atamıyorum. Aynı şekilde diğer oyunlarda da kasma takılma olmaya başladı. Sebebi nedir? Tam virüs taraması yapıyorum virüs yok takılmadan sonra driver güncelledim ilk düzeldi gibi oldu ama sonradan yine takılmalar arttı. Geçen hafta gece kapatıp sabah kalktığımda takılmaya başladı anlam veremedim. Yardımcı olur musunuz? Ha bir de termal macun yenilemeyi düşünüyorum o yüzden takıldığını düşünüyorum aydınlatırsanız sevinirim. (8GB ram 2.40 Ghz)

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Umut
Merhaba. Lenovo IdeaPad3 İntel i5-1135g7 laptop kullanıyorum yaklaşık 2,5-3 yıldır. Hiç sorun yaşamadım son bir haftadır. Valorant Battlefiled 1 Gta V Efootball 2024-2025 vb. güncel oyunları oynuyorum sıklıkla. Eskiden Valorant'ta hiç bir takılma kasma sorunu olmazken son bir haftadır aşırı takılmaya başladı oyunu oynayamaz hale geldim. Takılma süreleri 15-20 saniyelere çıkıyor adım atamıyorum. Aynı şekilde diğer oyunlarda da kasma takılma olmaya başladı. Sebebi nedir? Tam virüs taraması yapıyorum virüs yok takılmadan sonra driver güncelledim ilk düzeldi gibi oldu ama sonradan yine takılmalar arttı. Geçen hafta gece kapatıp sabah kalktığımda takılmaya başladı anlam veremedim. Yardımcı olur musunuz? Ha bir de termal macun yenilemeyi düşünüyorum o yüzden takıldığını düşünüyorum aydınlatırsanız sevinirim.
ısınma değerleri nasıl bakımı gelmiş olabilir

iBassilus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Eminoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Isınma değerlerine nasıl bakabilirim hocam teknik bilgilere ara verdim YKS sağolsun :)

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Umut
nzxt cam veya core temp
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende bayadır ilgilenmiyorum internetten baktım 😁

iBassilus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Eminoğlu
google ve spotify açık cpu 50-57 arası (apu sistem)

2dk gta v girip sıcaklığa bakayım

85-87 arası git gel yaptı max 91 gördüm anlık

fps 60 a sabit arada 45 seviyelerine geliyor sonra 60 oluyor şansıma şuanda hiç takılmadı .d

bir de son bf1 deniyip söylüyorum değerleri

Son düzenleme:

iBassilus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Eminoğlu
Gaza gelip valorantı sildim sorun tamamen ortadan kalktı. Son güncelleme ile yeni ajan dışında ne değiştirdilerse bütün sisteme veba gibi çöktü adeta. Varsa böyle bir problem yaşayan silip deneyebilir şimdi geri indiricem yine takılma olursa sorun valoranttan kaynaklı

kayn999

80+
Gaza gelip valorantı sildim sorun tamamen ortadan kalktı. Son güncelleme ile yeni ajan dışında ne değiştirdilerse bütün sisteme veba gibi çöktü adeta. Varsa böyle bir problem yaşayan silip deneyebilir şimdi geri indiricem yine takılma olursa sorun valoranttan kaynaklı
Sorun seni arkdan arkadan takip eden vanguard ile alakalı:) .İndirdikten sonra valorantı bir kez aç ve kapat,daha sonra çalıştır ı açıp msconfig yaz.Açılan yerde hizmetler kısmına gelip tüm microsoft hizmetlerini gizle işretini aktif et. Daha onra ordan vgc veya vanguard ile geçen ibarenin tikini kaldırıp uygula de. Bu ayarı yaptığın zaman sistem başladığında otomatik vanguard açılmıyıcak yani donma problemi ortadan kalkıcak büyük ihtimalle. Bu ayarı yapınca valorant ı açmaya çalışınca hata alıcaksın çünkü vanguard sistem başlatıldığında otomatik başlayamayacağı için vanguardı aktif etmeden valoranta girmeye çalışmış olucaksın. Onunda çözümünü istersen yazarım

iBassilus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Eminoğlu
Sorun seni arkdan arkadan takip eden vanguard ile alakalı:) .İndirdikten sonra valorantı bir kez aç ve kapat,daha sonra çalıştır ı açıp msconfig yaz.Açılan yerde hizmetler kısmına gelip tüm microsoft hizmetlerini gizle işretini aktif et. Daha onra ordan vgc veya vanguard ile geçen ibarenin tikini kaldırıp uygula de. Bu ayarı yaptığın zaman sistem başladığında otomatik vanguard açılmıyıcak yani donma problemi ortadan kalkıcak büyük ihtimalle. Bu ayarı yapınca valorant ı açmaya çalışınca hata alıcaksın çünkü vanguard sistem başlatıldığında otomatik başlayamayacağı için vanguardı aktif etmeden valoranta girmeye çalışmış olucaksın. Onunda çözümünü istersen yazarım
Tekrar indirip dediğini yapacağım bro sağol. Çözümü söyler misin peki?

kayn999

80+
Tekrar indirip dediğini yapacağım bro sağol. Çözümü söyler misin peki?
tekrar çalıştır ı açıp, kapattığın ktucuğu aktif et. Daha sonra görev yöneticisini açıp hizmetler kısmına gel. arama kısmına vgc yaz veya direk bitane hizmetin üstüne bikere tıkalyıp "v" ye basarsan yine sadece v ile başlayanları gösterir. Ordan vgc yi bul ve başlat de

iBassilus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Eminoğlu
t
tekrar çalıştır ı açıp, kapattığın ktucuğu aktif et. Daha sonra görev yöneticisini açıp hizmetler kısmına gel. arama kısmına vgc yaz veya direk bitane hizmetin üstüne bikere tıkalyıp "v" ye basarsan yine sadece v ile başlayanları gösterir. Ordan vgc yi bul ve başlat
tamamdır bro çok sağol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,444
Üyeler
170,549
Son üye
miséricorde
Top Bottom