Neler Yeni

bilgisayar Tamircilerin içindeki parçaları çalması

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ahmet Tarık Türk
Arkadaşlar bilmiyorum böyle olaylar artık kaldımı sırf meraktan soruyorum bir de böyle bir olay yaşayan birine ne önerirsiniz ?
Benim önerim PC toplanırken alınan yerde parçaların isimleri , resimleri, fiyatları yazar bir sıkıntı cıktığında faturayla birlikte o kağıtların kopyası verilebilir gene problem cıkarırsa tüketici heyetine başvurulmalı.

Son düzenleme:

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Ben ps4 ü temizlesin diye sözde bir yetkili servise verdim 2 saat sonra aldiğimda adam fani çalmış içinden ateş cikiyodu resmen makinenin

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Ben başında durmuştum fakat benim adam çok iyi biriymiş sonradan anladım yine de güvenmemek lazım çünkü emek verip para verip uğraşıp alıyorsun

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,171
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Arkadaşlar bilmiyorum böyle olaylar artık kaldımı sırf meraktan soruyorum bir de böyle bir olay yaşayan birine ne önerirsiniz ?
Benim önerim PC toplanırken alınan yerde parçaların isimleri , resimleri, fiyatları yazar bir sıkıntı cıktığında faturayla birlikte o kağıtların kopyası verilebilir gene problem cıkarırsa tüketici heyetine başvurulmalı.
yok ya mahallemde yıllardır pccimiz var eski pcmizi tamir ediyordu yeni pc için ona verdik windows kursun diye 1.5saat sonra hiçbieşyine ellenmemiş hatta adam driverları biosu felanda kurmuş sağolsun öyle aldık hepsi öyle değil

Top Bottom