Neler Yeni

BİLGİSAYAR TOPLAMA SERÜVENİM BİTTİ SİSTEMİM İYİ Mİ ?

anlakln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anıl Akalın
rtx 4060 8 GB oc
ryzen 7 5700x
Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB PRO SL 3600mhz CL18
Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 sıvı soğutma,
corsair 80plus 650w psu
xigmatek cocpit kasa,
Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart
Corsair M2 SSD 3000/1000

Arkadaslar merhabalar güncelde sistemimi bu şekilde bitirmek nasip oldu bugun son parçaları da gelicek ve bitti sizce güncel oyunlarda ve ileriki zamanlarda bana problem olan veya yanlış yaptkığım bir şey var mı acaba sadece 1080p oyun oynayacağım 8 GB VRAM suanda ortalama seviyede olduğunu biliyorum ama 1080 den cıkmayacağım için problem olacağını sanmıyorum bu arada 2k 4k ile işim yok ne düşünüyorsunuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada en yüksek grafiktir odur budur bu şekilde bir beklentim de yok 60+ fps de herhangi bir grafik ayarı benim için okeydir oyunlarda takılma olmasın yeterli oyun tarzım karma moba fps hikayeli farketmeksizin oynayacağım

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Görkem Çağan
2. el sistemse okey ama 0 bir sistemse AM4 dizmen biraz kötü olmuş geleceğe yönelik upgrade yapamayacaksın ssd gen 3 gibi duruyor hızından ötürü en azından gen 4 bir ssd daha hızlı alınabilirmiş onun dışında full hd için yeterli bir sistem

VS07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Vahit Sarıkaya
Hayırlı olsun öncelikle. Sistem 2. El toplanmışsa güzel. Ancak fazla bir fark vermeden belki ddr5 bir sistem olabilirdi. Ancak yine de beklentiyi karşılar bence.

anlakln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anıl Akalın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
am4 olarak bilerek topladım am4 anakartında biliyorsunuz ki çok desteklenen işlemci mevcut ve bu bana bayağı açık oyun alanı bıraktı bu arada sistem yarı 2. el yarı 0 şeklinde önümüzdeki zamanlarda zaten ssd desteği alacağım ve evet üzerindeki ssd gen 3 gen 4 2 tb daha alacağım ve biticek en sonunda am4 deki en iyi işlemciyi alıp gittiği yere kadar götürüp sistemi komple satıp am5 veyahut yeni biriey çıkarsa ona geçerim ama tabi am4 de alacağım en güçlü işlemci nedir hiç bakmadım ama bayağı götürür diye düşünüyorum

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Ferhat Bilgi
am4 olarak bilerek topladım am4 anakartında biliyorsunuz ki çok desteklenen işlemci mevcut ve bu bana bayağı açık oyun alanı bıraktı bu arada sistem yarı 2. el yarı 0 şeklinde önümüzdeki zamanlarda zaten ssd desteği alacağım ve evet üzerindeki ssd gen 3 gen 4 2 tb daha alacağım ve biticek en sonunda am4 deki en iyi işlemciyi alıp gittiği yere kadar götürüp sistemi komple satıp am5 veyahut yeni biriey çıkarsa ona geçerim ama tabi am4 de alacağım en güçlü işlemci nedir hiç bakmadım ama bayağı götürür diye düşünüyorum
Yanlış biliyorsun tam tersi am4 tarfının önü kapalı aldığın işlemci de am4 tarafının orta üst düzey işlemcisi diyebilirim am5 tarafı baya bir süre daha işlemci üretmeye devam edecek yani örnek veriyorum am5 en alt işlemcilerinden 8400f alıp 9800x3d kadar yükselebilirsin önü çok açık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Am4 de alabileceğin en üst işlemci de 5800x3d diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,094
Üyeler
169,670
Son üye
qsss
Top Bottom