Neler Yeni

Bilgisayar toplama sırası nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yasin sarıtaş
Bütçe
22000
5 ay içinde 1 bilgisayar toplamak istiyorum ama hangi sırayla toplayacağımı bilmiyorum
Örneğin ilk ay işlemciyi mi almalıyım boş kasayımı yoksa anakartımı bunun sırasıyla yazabilecek biri varmı

BU ARADA Erkan kartını en son almak istiyorum çünkü en pahalı parca o

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Oğuzhan
Bunun bir sırası yok, atıyorum elinde 100TL'mi var az para olan parça Rami al eline 5.000TL gibi bir fiyatmı geçti Ekran Kartını al sayıları salladım takılma istediğin yerden başla

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,962
İsim
Emir
En pahalı olan parçayı sımdı alman gerekmez mı sebebi en çok ona zam gelecek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yasin sarıtaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En pahalı olan parçayı sımdı alman gerekmez mı sebebi en çok ona zam gelecek.
Hocam suan okuduğum için alamıyorum ama yaza doğru calısıp saglam bi erkan kartı almayı düsünüyorum

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,962
İsim
Emir
Hocam suan okuduğum için alamıyorum ama yaza doğru calısıp saglam bi erkan kartı almayı düsünüyorum
Paranız olunca ne kadar paranızın olduğunu ve pc ile sadece oyun oynayacaksanız bunu belirtin.Yardımcı oluruz

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
5 ay içinde 1 bilgisayar toplamak istiyorum ama hangi sırayla toplayacağımı bilmiyorum
Örneğin ilk ay işlemciyi mi almalıyım boş kasayımı yoksa anakartımı bunun sırasıyla yazabilecek biri varmı

1.Anakart
2.İşlemci
3.Ram
4.Ekran Kartı
5.PSU
6.kasa

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan

anakart işlemci ve ram önceliğiniz böyle olsun ha tabi ilk olarak 650w psulu bi kasa alın bence. Tabi bunlar yerine hazır sistemde alsanız olur bütçenizi düzgün ayırt edemezseniz saçma bir sistem cıkabilir ortaya

Top Bottom