Bilgisayar toplama tavsiye

Oktayziya

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, iyi forumlar.
Bilgisayar toplamayı veya hazır toplanmış bilgisayar almayı düşünüyorum 2 fikrim var. İlk fikrim şuanda halihazırdaki arc raiders, battlefield, cyberpunk ve birkaç yıl içinde çıkacak oyunları güzel görüntü kalitelerinde rahat bir şekilde (en az 280 fps) oynayabilmek ve ona uygun monitör almak. 2. düşüncem ise şuanki oyunlara yetecek ama daha sonrasında çıkacak ekran kartlarına uyumlu bir anakartlı, ramli… sistem ve ileriki süreçte ona uygun daha kaliteli ekran kartıyla değişiklik yapmak. İlk düşüncemin daha mantıklı olduğunu ve 5080li, 32 gb ramli bir sistemin ilk düşüncemi karşılayacağını düşünüyorum, önerilere açığım. Teşekkürler.

9800x3d + rtx 5080 sisteme sahibim. bf 6 550fps alıyorum 2k da . butcen elverıyorsa sende bunu dızebılırsın. ben 2 ay once dızdım 135k harcadım fıyatlar arttı baya ortalama 160k ya cıkarsın

9800x3d + rtx 5080 sisteme sahibim. bf 6 550fps alıyorum 2k da . butcen elverıyorsa sende bunu dızebılırsın. ben 2 ay once dızdım 135k harcadım fıyatlar arttı baya ortalama 160k ya cıkarsın
Birkaç yıl içinde daha güncel ekran kartıyla güncellemek istersem uyum sorunu olmaz değil mi?

hangi siteden toplayabilirim bu sistemi itopyada birçok malzeme yok

tek tek toparlanacak ve montajı kendiniz yapacaksınız ancak yapamam derseniz güvendiğiniz biriside toplayabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçe belirtirseniz parçalar hakkında yardımcı olmaya çalışabilirim kasa için ne kadar ayıracaksınız

tek tek toparlanacak ve montajı kendiniz yapacaksınız ancak yapamam derseniz güvendiğiniz biriside toplayabilir

bütçe belirtirseniz parçalar hakkında yardımcı olmaya çalışabilirim kasa için ne kadar ayıracaksınız
birkaç ay içinde ancak alabilirim şubatta, martta 150ye çıkabilirim

ram hariç incehesapta var hepsi rami ayrı alıp takabilirim sanırım. Kasa olarak beyaz ve içi gözükenlerden olsa iyi olur sanırım, estetik duruyo onlar baya ama marka veya anakartla, ekran kartıyla uyumluluğunu hiç bilmiyorum.

ram hariç incehesapta var hepsi rami ayrı alıp takabilirim sanırım. Kasa olarak beyaz ve içi gözükenlerden olsa iyi olur sanırım, estetik duruyo onlar baya ama marka veya anakartla, ekran kartıyla uyumluluğunu hiç bilmiyorum.
Sistem beyaz mı olacak ve kasa tercihiniz akvaryum mu

Sistem beyaz mı olacak ve kasa tercihiniz akvaryum mu
Evet akvaryum deniyor sanırım ona daha estetik gözüküyor fakat tek renk olması gerekir o zaman içeriklerin değil mi? Beyaz evet çok şık durur

ocakta fiyatlar ne olur bilemem şuan 150 ye önersem ozaman fiyatı o şkeilde bulmak biraz zor malum:(
tutsky hocamın sistemi hazır olarak bulsam aslında taksitli bir şekilde ayarlanması daha kolay olur diğer türlü tek tek daha yorar gibi

Geri