C Cengiz11 80+ Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 32 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Cengiz Tuna 17 Haziran 2024 #14 Emirkanyvs yazmış: Var var dostum hepsi var şuan harıl harıl kendim topluyom. Bi yandan da kurban eti paketliyom. Devamı için tıklayın... vallah hocam Allah razı olsun ver istiyorsan dcyi rahat iletişim halinde olalım
Emirkanyvs yazmış: Var var dostum hepsi var şuan harıl harıl kendim topluyom. Bi yandan da kurban eti paketliyom. Devamı için tıklayın... vallah hocam Allah razı olsun ver istiyorsan dcyi rahat iletişim halinde olalım
Emirkanyvs 80+ Bronze Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 1,894 Dahası Reaksiyon skoru 558 Yaş 22 Konum Ankara/Polatlı İsim Emirkan Yavaş İlgilendiği Kategoriler Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz. Instagram Emirkanyvs 17 Haziran 2024 #15 Cengiz11 yazmış: vallah hocam Allah razı olsun ver istiyorsan dcyi rahat iletişim halinde olalım Devamı için tıklayın... emirkanyvs dostum isim. Etiket olarak eskiden Emirkanyvs#6783 olarak gözüküyo.
Cengiz11 yazmış: vallah hocam Allah razı olsun ver istiyorsan dcyi rahat iletişim halinde olalım Devamı için tıklayın... emirkanyvs dostum isim. Etiket olarak eskiden Emirkanyvs#6783 olarak gözüküyo.