Yazılım ağırlıklı .şimdi dotum hangisi ağırlıklı olucak çünkü tekli çekirdek performansı daha yüksek alırsan oyunlarda daha iyi fps verir yazılımda yaptırır. ama diyorsanki daha çok yazılım falan çoklu çekirdek performansına önem vermen gerekir
dostum konu o değil yavaşça açıklayayımİ7 14700 mü daha iyi olur yoksa ryzen o 7900 mü
pardon yanlış kişiye yazdımdostum konu o değil yavaşça açıklayayım
intelde 14.nesillerde sorun varYazılım ağırlıklı .
İ7 14700 mü daha iyi olur yoksa ryzen 9 7900 mü
O zaman ryzen 9 7900 işimi görürdostum konu o değil yavaşça açıklayayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pardon yanlış kişiye yazdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
intelde 14.nesillerde sorun var
dostum 80bin tl yazılım ağırlıklı çalışacaksan verilmez benceO zaman ryzen 9 7900 işimi gör
O zaman ryzen 9 7900
Ne almamı tavsiye edersindostum 80bin tl yazılım ağırlıklı çalışacaksan verilmez bence
yalan konuşmayayım parçalar konusunda oyun odaklı biliyorum yani sana çok yardımcı olamam başka arkadaşa sorNe almamı tavsiye edersin
Teşekkürler bride murat abi gf nin challenger kasası var onu özelleştirip alasım var yarumunu merak ettimyalan konuşmayayım parçalar konusunda oyun odaklı biliyorum yani sana çok yardımcı olamam başka arkadaşa sor
Link varmı?Teşekkürler bride murat abi gf nin challenger kasası var onu özelleştirip alasım var yarumunu merak ettim
![]()
MuratAbiGF–CHALLENGE / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS GeForce RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB / 32GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
MuratAbiGF–CHALLENGE / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS GeForce RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB / 32GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com