Bilgisayar toplamama yardım

MrDucky

80+
Reaksiyon skoru
10
Bütçe
8000
Arkadaşlar şimdi benim 8 bin tllik bi bütçem var. Trendyolda izoly buldum alacaktım ama kimse önermiyor. Yorumlarında herkes beğenmiş ama forumlarda uzak durulması gerekiyor falan diyor herkes. Oynayacağım oyunlar:Valorant, Gmod, Minecraft, LoL, ve fortnite. Bunları rahat açabilecek monitör kasa veya laptop önerirseniz sevinirim

Eğer pc yi taşıman gerekmiyorsa laptopa bulaşma derim ki güzel laptoplar kullanmama rağmen laptop laptopttur ısı konusunda . Onun dışında ikinci el temiz bulup kendin toplamanı öneririm. 1650 super ekran kartı , ryzen 5 1600 işlemci 16 gb ram 500 gb m2 ssd ve ferah bir kasa alabilirsin. Ana kart olarakta b450m işini görür zaten.

Eğer pc yi taşıman gerekmiyorsa laptopa bulaşma derim ki güzel laptoplar kullanmama rağmen laptop laptopttur ısı konusunda . Onun dışında ikinci el temiz bulup kendin toplamanı öneririm. 1650 super ekran kartı , ryzen 5 1600 işlemci 16 gb ram 500 gb m2 ssd ve ferah bir kasa alabilirsin. Ana kart olarakta b450m işini görür zaten.
Ama 2.elden korkuyorum hocam. Sıkıntılı çıkar diye. İzoly alsam nolur? Öyle üst seviye oyunlar oynamam zaten oynasam en fazla gta V

Ne olursa olsun izoly, turbox bunlardan uzak dur biraz araştıma yap 8k ya çok iyi sistemler bulabilirsin

Hocam git istersen Izoly al paranı çöpe at bizim tek amacımız tavsiye vermek, pc hocasının filan sistemlerini bekle

Ama 2.elden korkuyorum hocam. Sıkıntılı çıkar diye. İzoly alsam nolur? Öyle üst seviye oyunlar oynamam zaten oynasam en fazla gta V
yok usta ona hiç verme para falan

Hocam o zaman ben izolyi almak durumundayım yapacak pek bir şey yok gibi. https://ty.gl/hm9v9vs2fo bu alacağım izoly
alma kardeşim boşuna para israfı bu bilgisayar seni anca 1 yıl idare eder ve volorantta max 100fps alırsın
Post automatically merged:

Hocam o zaman ben izolyi almak durumundayım yapacak pek bir şey yok gibi. https://ty.gl/hm9v9vs2fo bu alacağım izoly
ikinci el temiz bir sistem bulmanı tavsiye ederim

alma kardeşim boşuna para israfı bu bilgisayar seni anca 1 yıl idare eder ve volorantta max 100fps alırsın
Post automatically merged:

ikinci el temiz bir sistem bulmanı tavsiye ederim
İşte çok açık gözlü var dolandıran. 2.el elektronik eşya almak biraz sıkıntı gibi

Neredeyse 15 güne bir birisi yeni sistem çıkarıyor. İlla bütçene göre bulursun. Laptop bu bütçede Matebook D15 öneririm. Dediğin oyunları orta ayarlarda rahat rahat oynatır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,954
Üyeler
190,839
Son üye
Grimwood
Geri