200 tl aşamıyormusunazıcık zor gibi duruyor baktıgım parcalar ciddi yuksek
genel olarak her yere bakıyorum gozume carpan 2 3 tane oluyor onlarında ya stokları bitmis oluyor yada alacagımda fiyatı artmıs oluyoryani sen bilirsin sürekli araştır. İncihesap itopya gaming gecelerini indirim günlerini takip et belkide tek tek çok daha ucuza çok daha güzelini toplarsın.
en us sınırım bu daha fazlasını cıkartabilecek durumda degilim200 TL aşamıyormusun
ne kadar sürede bulursun 200 tl dahagenel olarak her yere bakıyorum gozume carpan 2 3 tane oluyor onlarında ya stokları bitmis oluyor yada alacagımda fiyatı artmıs oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
en us sınırım bu daha fazlasını cıkartabilecek durumda degilim
onu almam icin psu yu degistirmem lazım islemciyide cokk sevmiyorum malesefbuna 2070 super ekleyince 7650 oluyor özelleştirip istediğin bir şey alabilirsin belki.Teknobiyotik Bayram Özel Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
işlemciyi 3600 yapıp aerocool 650 watt yapınca 8bin oluyor.onu almam icin PSU yu degistirmem lazım islemciyide cokk sevmiyorum malesef