fakirturkgenci
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 42000
Değerli Donanım Arşiv forum üyeleri, konu başlığında belirttiğim üzere 2025 yılında bir bilgisayar toplamaya karar verdim. Yaklaşık 1 haftadır sistem videolarını, önerileri ve donanımsal sorunları olan parçaların videolarını izliyorum. Bir Youtube videosuna bir parça övülürken başka bir Youtuber da ise o parçanın içerdiği sorunları ve neden alınmaması gerektiği anlatılıyor. İtopya'ya göz gezdirdiğimde tüm sistemlerin RTX5060 8GB ekran kartıyla ve Ryzen 5 işlemcilerle hazırlandığını gördüm. Uzun uğraşlar sonucu araştırdım ve bir sonuç elde edemedim, halen kafamda olan sorular bulunmaktadır.
Bu sebepten ötürü sizlerden sistem tavsiyesi istiyorum, 6 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyorum ve artık değiştirmem gerekiyor. Bütçemi çok fazla aşmak istemiyorum çünkü kulaklık, klavye ve mouse da almayı düşünüyorum, malum Türkiye de yaşadığımız için bana karşı anlayış göstermenizi umuyorum ve önerilerinizi bekliyorum.
Not: Sistem performans ağırlıklı olması gerekiyor. (Yorgun bir iş gününden sonra oyun oynamak insanı iyi hissettiriyor.)
Saygılarımla,
Bu sebepten ötürü sizlerden sistem tavsiyesi istiyorum, 6 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyorum ve artık değiştirmem gerekiyor. Bütçemi çok fazla aşmak istemiyorum çünkü kulaklık, klavye ve mouse da almayı düşünüyorum, malum Türkiye de yaşadığımız için bana karşı anlayış göstermenizi umuyorum ve önerilerinizi bekliyorum.
Not: Sistem performans ağırlıklı olması gerekiyor. (Yorgun bir iş gününden sonra oyun oynamak insanı iyi hissettiriyor.)
Saygılarımla,