sağ tık en yukarısıNasıl yapıcam
sağ tık en yukarısıNasıl yapıcam
onuda öneririm hocam avast antivirüs dışında çoğu program iş görür kullanmanı öneririm sistemin yeniyse kesinlikle kullan zatenHocam eskiden MBAM ile kullanıyordum fakat artık kullanmıyorum.
Peki hocam çok takılacak bir konumu bu?Bir şeyi indirip açmadığın sürece genellikle kolay kolay bulaşmaz.
Antivirus sadece virusten şüphelendiğinde gerekli olabilir. Ara sıra check yapmak istersende durabilir pcde.
antivirus olmadan tespit etme ve silme şansın düşük fakat görev yöneticisinden örneğin ağırlıklı olarak ram memory kullanan virusler örnek veriyorum explorer.exe adı olan sistem dosyasıyla aynı isme sahip virusun görev yöneticisinde kullanımlarını görebilirsin. Anormal kullanımlar varsa oradan tespit edip silebilirsin.
Evet hemen çalışır.
Hocam özellikle kullanmak istemiyorum bu sıralar.onuda öneririm hocam avast antivirüs dışında çoğu program iş görür kullanmanı öneririm sistemin yeniyse kesinlikle kullan zaten
RAT tarzı virusler riskli.Peki hocam çok takılacak bir konumu bu?
Yok hocam yani virüs bulaşıcak diye çok önlem alınmalı mı?RAT tarzı virusler riskli.
Çünkü senin bilgisayarında webte veya herhangi bir yerde yaptığın tüm login bilgileri virus sahibinin kaynağına aktarılır.
Sakıncalı ve güvenilir olmayan dosyalar indirmiyorsan sıkıntı olmaz. Önceden herhangi bir şekilde bulaşmış olabilir mi diyede Kaspersky ile tarama yapabilirsin.Yok hocam yani virüs bulaşıcak diye çok önlem alınmalı mı?
Hocam ben korkudan siteye giremiyorum yaSakıncalı ve güvenilir olmayan dosyalar indirmiyorsan sıkıntı olmaz. Önceden herhangi bir şekilde bulaşmış olabilir mi diyede Kaspersky ile tarama yapabilirsin.
hocam sürücü kaynaklı olduğu bile kesin değil eğer görüntüyle birlikte seslerde buga giriyorsa sürücüleriniz çökmüştür. bilgisayarın açılış ekranında anakart markası yazarken ekranda titreşme oluyor mu?Görünüm mu
Ses yok pcde açılırken görüntüde de bı sıkıntı yok PC açılmasında da yok ama biosla ilgili olabilirmi başta bios yazıyor çünkühocam sürücü kaynaklı olduğu bile kesin değil eğer görüntüyle birlikte seslerde buga giriyorsa sürücüleriniz çökmüştür. bilgisayarın açılış ekranında anakart markası yazarken ekranda titreşme oluyor mu?
Amd software adrenalin edition
Nvidia geforce experience
Reis benim formuna bı bakabilirmisin foto var ordahocam sürücü kaynaklı olduğu bile kesin değil eğer görüntüyle birlikte seslerde buga giriyorsa sürücüleriniz çökmüştür. bilgisayarın açılış ekranında anakart markası yazarken ekranda titreşme oluyor mu?
Amd software adrenalin edition
Nvidia geforce experience
Bir dosyayı indirdiğinde virus totale atabilirsin dosyayı.Hocam ben korkudan siteye giremiyorum ya