Neler Yeni

Bilgisayar yavaşlama nedeni ?

orhan09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
orhan
arka plan uygulamarını kapatın. arka plan resmini düz renk yapın. ÖRnek siyah. format dosyanız arızalı eksik olabilir. Bunun için sitesinden tam sürümü indirin. Format sonrası işlemci ekran kartı gibi Driver kurulumlarını Driverpack üzerinden değil Manuel sitelerinden indirin. sorun devam ederse. Sıcaklık değerlerine bakın. Ram - HDD için windowsta bulunan özel taramaları gerçekleştirin. bunlar ram ve hdd sağlığına bakıyor. kontrol ediyor ve size bildiriyor. Youtube da donanım arşivi kanalında Mevcut bilgiler var.

Death Mark

80+ Bronze
Merhaba bilgisayarimda windows 10 pro yuklu neden se bilgisayara format attiktan iki gun sonra bilgisayar agirlasiyo crome bile girmiyor 3 defa format attim ve attirdim ama gene ayni ilk iki gün mükemmdl sonrasinda resmen zor calisiyor bu konuda yardimci olursaniz sevinirim
Windows 10 Pro kullanacaksanız ssd şart.
Eğer oyun oynayan birisiyseniz en yakın zamanda 250 gb veya 500gb'lık bir SSD almanızı tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Nurullah
Merhaba bilgisayarimda windows 10 pro yuklu neden se bilgisayara format attiktan iki gun sonra bilgisayar agirlasiyo crome bile girmiyor 3 defa format attim ve attirdim ama gene ayni ilk iki gün mükemmdl sonrasinda resmen zor calisiyor bu konuda yardimci olursaniz sevinirim
İnsanlar formatın iyi bir şey olduğunu düşünüyor ama bilgisayarı yavaşlattığını bimiyor internette birsürü yararlı yöntem küük bir araştırma yaparak sorunu çözebileceğini sanıyorum eğer çözülmesse donanımsal bir sorun olabilir onun için bilgisayarını açmalı ve temizlemelisin genellikle tozdan olabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,869
Üyeler
164,740
Son üye
Ufukceneli
Top Bottom