Bilgisayar yavaşlama nedeni ?

Reaksiyon skoru
0
Merhaba bilgisayarimda windows 10 pro yuklu neden se bilgisayara format attiktan iki gun sonra bilgisayar agirlasiyo crome bile girmiyor 3 defa format attim ve attirdim ama gene ayni ilk iki gün mükemmdl sonrasinda resmen zor calisiyor bu konuda yardimci olursaniz sevinirim

Merhaba bilgisayarimda windows 10 pro yuklu neden se bilgisayara format attiktan iki gun sonra bilgisayar agirlasiyo crome bile girmiyor 3 defa format attim ve attirdim ama gene ayni ilk iki gün mükemmdl sonrasinda resmen zor calisiyor bu konuda yardimci olursaniz sevinirim
SSD varmı? var ise alanı dolmuş olabilir ya da az bir alan kalmış olabilir bu HDD içinde geçerli + olarak sistem özelliklerini yazarmısın?

Hocam pro yerine home versiyonunu yükleyin. Pro arkaplanda gereksiz birçok uygulama çalıştırıyor ve ram yiyor. Fabrikada kullanmayacaksanız home size yeter. Kalın sağlıcakla ?

hdd rpm düşük ise windows 10 yükleme çok yavaşlatıyor arkadaşın dediği gibi pro yerine home kullana bilirsin yada windows 7 kullan

Kullandigim hdd 500 gb 7200 rpm suan 250 gb bos alan var ssd kullanmiyorum

Eğer illa windows sürümünden kaynaklandığını düşünüyorsan Enterprise kur ;) istersen biraz araştır internettede windowsun kurulu gelen uygulamalardan en azına sahip sürümlerdendir.

Edit: İmla hatası

Cevabı kendin verdin zaten. Windows 10 LTSC sürümü kullanmanı tavsiye ederim. 5400 RPM HDD ile gayet stabil çalışıyor. Yükledikten sonra bu videodaki adımları takip et.

Cevabı kendin verdin zaten. Windows 10 LTSC sürümü kullanmanı tavsiye ederim. 5400 RPM HDD ile gayet stabil çalışıyor. Yükledikten sonra bu videodaki adımları takip et.

Bundan bahsediyordum arkadaş video ile de kanıtlamış zaten :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,302
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri