Neler Yeni

Bilgisayar yavaşlama nedeni ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bahadır
Merhaba bilgisayarimda windows 10 pro yuklu neden se bilgisayara format attiktan iki gun sonra bilgisayar agirlasiyo crome bile girmiyor 3 defa format attim ve attirdim ama gene ayni ilk iki gün mükemmdl sonrasinda resmen zor calisiyor bu konuda yardimci olursaniz sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Samed ismail
Merhaba bilgisayarimda windows 10 pro yuklu neden se bilgisayara format attiktan iki gun sonra bilgisayar agirlasiyo crome bile girmiyor 3 defa format attim ve attirdim ama gene ayni ilk iki gün mükemmdl sonrasinda resmen zor calisiyor bu konuda yardimci olursaniz sevinirim
SSD varmı? var ise alanı dolmuş olabilir ya da az bir alan kalmış olabilir bu HDD içinde geçerli + olarak sistem özelliklerini yazarmısın?

Tbagbagwell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Can Yıldırım
Hocam pro yerine home versiyonunu yükleyin. Pro arkaplanda gereksiz birçok uygulama çalıştırıyor ve ram yiyor. Fabrikada kullanmayacaksanız home size yeter. Kalın sağlıcakla ?

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
hdd rpm düşük ise windows 10 yükleme çok yavaşlatıyor arkadaşın dediği gibi pro yerine home kullana bilirsin yada windows 7 kullan

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandigim hdd 500 gb 7200 rpm suan 250 gb bos alan var ssd kullanmiyorum

nobasic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Baki

Eğer illa windows sürümünden kaynaklandığını düşünüyorsan Enterprise kur ;) istersen biraz araştır internettede windowsun kurulu gelen uygulamalardan en azına sahip sürümlerdendir.

Edit: İmla hatası

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Cevabı kendin verdin zaten. Windows 10 LTSC sürümü kullanmanı tavsiye ederim. 5400 RPM HDD ile gayet stabil çalışıyor. Yükledikten sonra bu videodaki adımları takip et.

nobasic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Baki
Cevabı kendin verdin zaten. Windows 10 LTSC sürümü kullanmanı tavsiye ederim. 5400 RPM HDD ile gayet stabil çalışıyor. Yükledikten sonra bu videodaki adımları takip et.

Bundan bahsediyordum arkadaş video ile de kanıtlamış zaten :)

Top Bottom