BİLGİSAYARA OYUN OYNARKEN ANİDEN RESET ATIYOR

Reaksiyon skoru
2
OYUN OYNARKEN BİLGİSAYARA ANİDEN RESET ATIYOR FURMARK,OCCT,HEAVYLOAD GİBİ UYGULAMLARDA SORUN ÇIKMIYOR SADECE OYUNA GİRİYORUM 5-10 DAKİKA SONRA YA RESET ATIYOR YADA SİYAH EKRAN VERİYOR EKRAN KARTINI RESETLEDİMĞİMDE BİR ŞEY OLMUYOR TAMİRCİYEDE GÖTÜRDÜM PEK Bİ ŞEY ANLAMDI POWER SUPPLEYDEN DOLAYI OLABİLİRMİ YADA ÇÖZÜM ATARSANIZ SEVİNİRİM

OYUN OYNARKEN BİLGİSAYARA ANİDEN RESET ATIYOR FURMARK,OCCT,HEAVYLOAD GİBİ UYGULAMLARDA SORUN ÇIKMIYOR SADECE OYUNA GİRİYORUM 5-10 DAKİKA SONRA YA RESET ATIYOR YADA SİYAH EKRAN VERİYOR EKRAN KARTINI RESETLEDİMĞİMDE BİR ŞEY OLMUYOR TAMİRCİYEDE GÖTÜRDÜM PEK Bİ ŞEY ANLAMDI POWER SUPPLEYDEN DOLAYI OLABİLİRMİ YADA ÇÖZÜM ATARSANIZ SEVİNİRİM
Sıcaklık ve kullanım yüzdesi için test yap oyundayken. Her oyunda mi oluyor yoksa bir oyunda mi

Olay görüntüleyicisine bir bakın bakalım kapanmaların yaşandığı sırada hata kodu vs var mı?

Bios, driverlar, Windows güncel mi?
Ek olarak Kernel Power 41 hatası da alıyor musunuz?
BİOS GÜNCEL DRİVERLER GÜNCEL WİMDOWS 10 KULLANIYORUM FAKAT Bİ ZAMANLAR WİNDOWS 11 YAPIP OYNAMIŞTIM GENE AYNI HATAYI VERMİŞTİ OLAY GÖRÜNTÜLEYİCİSİNİN BİLGİ KISMINDA KERNEL POWER VAR

BİOS GÜNCEL DRİVERLER GÜNCEL WİMDOWS 10 KULLANIYORUM FAKAT Bİ ZAMANLAR WİNDOWS 11 YAPIP OYNAMIŞTIM GENE AYNI HATAYI VERMİŞTİ SADECE BİLGİ KISMINDA KERNEL POWER VAR
Yukarıda arkadaşların dediği gibi bulabilirseniz başka bir PSU ile deneyin. Önceliğiniz PSU olsun. Kernel Power genelde donanımsal sorun nedeniyle ortaya çıkan bir hata. Baş şüpheli de PSU oluyor ancak birçok sebebi de bulunabiliyor.

Yukarıda arkadaşların dediği gibi bulabilirseniz başka bir PSU ile deneyin. Önceliğiniz PSU olsun. Kernel Power genelde donanımsal sorun nedeniyle ortaya çıkan bir hata. Baş şüpheli de PSU oluyor ancak birçok sebebi de bulunabiliyor.
FAKAT OLAY GÖRÜNTÜLEYİCİSİNİN BİLGİ KISMINDA ONU BELİRTİYİM

Geri