Neler Yeni

Bilgisayarcı kekliyor mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih Büyük
Öncelikle Selamlar. 1 hafta öncesinde Valorant güncelleme yaptığımdan beri bilgisayar yavaşladı ve disk %100 olmaya başladı her bir şey açtığımda. Bilgisayarın açılması normalden uzun hale geldi vs. İnternetten baktım durumla ilgili şeylere işte Search'ın kapatılmasıdır gibi şeyler. Her şeyi denedim ama çözemedim ve en sonunda babama bilgisayarcıya götürmesi için verdim.
Adamlar ekran kartının çipi yanmış demiş ama benim anlamadığım şu ekran kartı çipi yanıyorsa nasil görüntü geliyordu ? Sonuçta bilgisayarın performansında sorun yok ve oyunlarda güzel fps almaya devam ediyordum sadece açarken yavaş açılıyor, uygulama açarken yavaş açılıyor disk doluyordu.

Bu arada Laptopdu.

Gtx 1050 Ti, i7 7.nesil ve SSD vardı diğerlerini hatırlamıyorum.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Qwerty1029384756
Dahili ve harici olarak 2 ekran kartı varsa biri yanarsa diğeri çalışmıştır. Aygıt yöneticisinin fotoğrafını atarmısınız? %99 keklemiştir. Format çözer bu işi.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,273
İsim
umut şahin
Öncelikle Selamlar. 1 hafta öncesinde Valorant güncelleme yaptığımdan beri bilgisayar yavaşladı ve disk %100 olmaya başladı her bir şey açtığımda. Bilgisayarın açılması normalden uzun hale geldi vs. İnternetten baktım durumla ilgili şeylere işte Search'ın kapatılmasıdır gibi şeyler. Her şeyi denedim ama çözemedim ve en sonunda babama bilgisayarcıya götürmesi için verdim.
Adamlar ekran kartının çipi yanmış demiş ama benim anlamadığım şu ekran kartı çipi yanıyorsa nasil görüntü geliyordu ? Sonuçta bilgisayarın performansında sorun yok ve oyunlarda güzel fps almaya devam ediyordum sadece açarken yavaş açılıyor, uygulama açarken yavaş açılıyor disk doluyordu.

Bu arada Laptopdu.

adam kekliyor bence

eğer donanımsal bir arıza olduysa o da harddisk veya ssdde olmuştur ekran kartı arızası böyle olmaz dolandırıyor seni fena şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayar elimde değil şuan da maalesef
git geri al dostum bilgisayarını bir daha da mahalle bilgisayarcısına götürme

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yusuf Arda Karatay
Bütçemiz yok deyip alıp bilgisayarı başka bir bilgisayarcıya da gösterin mutlaka

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Qwerty1029384756
Merak etmeyin sanmıyorum ekran kartının yandığını diyelimki yandı FPS düşüklüğü yşamadıysanız dahili olan yanmıştır en kötü ihtimalle oda bir zararı olmaz. Sadece disk doludur belki virüs bulaşmıştır diye düşünmekteyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
bedirhan
işlemcinin tam modeli nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada Laptopdu.

büyük ihtimal keklemiştir format atmayı deneseydin önce keske

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih Büyük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merak etmeyin sanmıyorum ekran kartının yandığını diyelimki yandı FPS düşüklüğü yşamadıysanız dahili olan yanmıştır en kötü ihtimalle oda bir zararı olmaz. Sadece disk doludur belki virüs bulaşmıştır diye düşünmekteyim.
Adamlar bilgisayarı aldı ve sorun ekran kartının çipi yanmış olması demişler şimdide o neye patlar bilmiyorum.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Qwerty1029384756

K1Y0H1M3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Batın Rasim Dikoğlu
Instagram
https://www.instagram.com/k1y0h1m3/
Steam
https://steamcommunity.com/id/K1Y0H1M3/
Twitter
batrasoglu
Facebook
K1Y0H1M3
Discord
@k1y0h1m3
YouTube
K1Y0H1M3 - Batın Rasim Dikoğlu
Büyük ihtimalle senin ekran kartına çökmeyi deniyolar şefim. Ekran kartından bi arıza olsa diski tıkamaz. Windows arama kısmında "Disk Temizleme" bölümü var oradan elindeki diskleri bi temizlemeyi dene. Ha bide "Program ekle&kaldır" kısmınndan riotun valorantın ne kadar yer kapladığına bir bak.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Qwerty1029384756
Adamlar bilgisayarı aldı ve sorun ekran kartının çipi yanmış olması demişler şimdide o neye patlar bilmiyorum.
Siz alın bir önünüze gelen bilgisayarcıya güvenmeyin. Ben yardımcı olurum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,726
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11
Top Bottom