Neler Yeni

Bilgisayarcı klavye tamir eder mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ferdi Yıkılmaz
Instagram
_fy01
Klavyemin Switchi bozuldu garantiyle uğraşmak istemiyorum bilgisayar tamircisine götürsem Switchi değiştirebilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer Burak Bağdiken
Klavyemin Switchi bozuldu garantiyle uğraşmak istemiyorum bilgisayar tamircisine götürsem Switchi değiştirebilir mi?
klavye tamiri yapan çok yok ürün pahalıysa garantiye gönder değilse adamlar diyor yeni al yaptırmak pahalıya geliyor
benim excalibur ex800 klavye var kablosunda uyuşmazlık var şanlıurfa da en az 20 dükkan gezdim maalesef yapan yok uğraşmaya değmez diyor klavyeler yapmıyorlar(sormakdan zarar gelmez sor).

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ferdi Yıkılmaz
Instagram
_fy01
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
klavye tamiri yapan çok yok ürün pahalıysa garantiye gönder değilse adamlar diyor yeni al yaptırmak pahalıya geliyor
benim excalibur ex800 klavye var kablosunda uyuşmazlık var şanlıurfa da en az 20 dükkan gezdim maalesef yapan yok uğraşmaya değmez diyor klavyeler yapmıyorlar(sormakdan zarar gelmez sor).
Teşekkür ederim cevabın için

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Hocam sizin klavyeyi bilgisayarcılar değil daha çok elektrikten anlayan biri yapabilir bende olsaydı klavye yapardım ordaki kablonun lehimlerini tazeleyince düzelir o sorun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin de aynı şekilde lehim yapmayı biliyorsanız youtubeden video izleyerek yapabilirsiniz tabi bu işlerden anlamanız gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ferdi Yıkılmaz
Instagram
_fy01
Hocam sizin klavyeyi bilgisayarcılar değil daha çok elektrikten anlayan biri yapabilir bende olsaydı klavye yapardım ordaki kablonun lehimlerini tazeleyince düzelir o sorun.

Sizin de aynı şekilde lehim yapmayı biliyorsanız youtubeden video izleyerek yapabilirsiniz tabi bu işlerden anlamanız gerekiyor.
Teşekkür ederim cevabın için.
Keşke anlasam

Tre-x

80+ Silver
yok hocam bu tarz işlerle uğraşmıyorlar benimde kulaklıklığımda sorun olmuştu gezdiğim bütün bilgisayarcılar uğraşma dediler yenisini al falan

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer Burak Bağdiken

hocam yapabilirim fakat bir şey duymuştum rgb klavye olduğu için ayrı bir algoritması mı ne varmış emin değilim araştıracak da zamanım olmadı pek

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ferdi Yıkılmaz
Instagram
_fy01
yok hocam bu tarz işlerle uğraşmıyorlar benimde kulaklıklığımda sorun olmuştu gezdiğim bütün bilgisayarcılar uğraşma dediler yenisini al falan
Türkiye şartlarında keşke aynı klavyeyi tekrar satın alabilsem.
Teşekkür ederim cevabın için

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver

Aman diyeyim lehimleme ile uğraşmadım hiçbir alakası yoksa. Daha çok bozabilir sonuçta. Hiç riske gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer Burak Bağdiken
Aman diyeyim lehimleme ile uğraşmadım hiçbir alakası yoksa. Daha çok bozabilir sonuçta. Hiç riske gerek yok.
klavyenin kablosunun yaşadığını bir ben bilirim bir o bilir yapabileceğim bütün açıları denedim sadece 1 inde oluyor o pozisyonda fizik kurallarına aykırı bir şekilde durduramıyorum kısacası kullanamıyorum.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
klavyenin kablosunun yaşadığını bir ben bilirim bir o bilir yapabileceğim bütün açıları denedim sadece 1 inde oluyor o pozisyonda fizik kurallarına aykırı bir şekilde durduramıyorum kısacası kullanamıyorum.
O zaman lehim şart. Ben olsaydım yapardım ama işkence bilmeyen birisi için (ilk yaptığım zamanlarda banada işkence geliyordu.)

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
uğraşmayı seviyorum bir kere yaptım ise daha fazla yapasım geliyor ve izleyerek değil de deneyerek öğreniyorum diyelim
O zaman daha iyi. Ben lehim yaparken izledikleri aklıma bile gelmiyor. Direk lehimleyip geçiyorum. Ama ben daha çok USB uçlarını lehimlemeye uğraştığımdan çok uğraşıyordum.

Top Bottom