Neler Yeni

Bilgisayarci sanirim beni dolandircak ne yapmaliyim

M1ka1291

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
Beyler şimdi dun ben 6yildir temizlenmeyen laptobumu ilçedeki en kaliteli olduğu söylenilen bilgisayarciya getirdim adam 240gb ssd bilgisayarı temizleme macun sürme fan değişme fln 1250tl dedi kazık olduğunu biliyorum neyse bunda sıkıntı yok bugün laptobu teslim alacaktım adam beni aradı ve laptopda başka bir sorun olduğunu ve 2tane harddiskini bozduğunu söyledi ve bugün yetismeyecegini söyledi şimdi bu adam hadi 2harddiski bozdu diyelim 1.yi taktı bozdu 2.yi niye taktı bu birinci şüphem(bence bozmadı para koparcak) 2- adam hdd bozuk olduğunu kendi tespit edip kendi değiştirdi başka parçadan dolayı yeni koyduğu harddisk bozuksa benim burda suçum ne ben niye ödüyorum sen koskoca bilgisayarcisin bu adamla tartışıp kavga çıkacak gibi hissediyorum yarın telefonda bunlari dicem ve dayımla gidicegim ama cok kavga çıkacak gibi hissediyorum sizce nababilirim (dava açamam ailem ugrasmaz)

Beyler şimdi dun ben 6yildir temizlenmeyen laptobumu ilçedeki en kaliteli olduğu söylenilen bilgisayarciya getirdim adam 240gb ssd bilgisayarı temizleme macun sürme fan değişme fln 1250tl dedi kazık olduğunu biliyorum neyse bunda sıkıntı yok bugün laptobu teslim alacaktım adam beni aradı ve laptopda başka bir sorun olduğunu ve 2tane harddiskini bozduğunu söyledi ve bugün yetismeyecegini söyledi şimdi bu adam hadi 2harddiski bozdu diyelim 1.yi taktı bozdu 2.yi niye taktı bu birinci şüphem(bence bozmadı para koparcak) 2- adam hdd bozuk olduğunu kendi tespit edip kendi değiştirdi başka parçadan dolayı yeni koyduğu harddisk bozuksa benim burda suçum ne ben niye ödüyorum sen koskoca bilgisayarcisin bu adamla tartışıp kavga çıkacak gibi hissediyorum yarın telefonda bunlari dicem ve dayımla gidicegim ama cok kavga çıkacak gibi hissediyorum sizce nababilirim (dava açamam ailem ugrasmaz)
reis kendin niye sökmedin 6 yıllık pc yi bozulsada bişey olmaz dı yapacak bişey yok da hdd nasıl bozdu anlayamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Kayra
laptopunu ssd ni çıkarttır al geri

laptopda nasıl bir sorun olur ki hdd bozar akım mı çok geliyor diyeceğim gelmez seni koparıyor bu adam olduğu gibi al ssd parasını ver al ya

M1ka1291

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
laptopunu ssd ni çıkarttır al geri
Vereceğini sanmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

laptopda nasıl bir sorun olur ki hdd bozar akım mı çok geliyor diyeceğim gelmez seni koparıyor bu adam olduğu gibi al ssd parasını ver al ya
Bilgisayarı temizledim 2harddiski bozdu başka bir sorun var bugün yetişmicek diyor 2harddisk parasınida isticek pcde yeni bulduğu sorunundanda para isticek 1250 tl oldu sana 3k tl 4k tl ve ben bu parayı ona vermem yarın dayım veya babamla gitmeyi planlıyorum ama sanki tartışma çıkıp kavga olcak gibi hissediyorum

Maethril_

80+ Bronze
Yanii bile bile dolandırılımışsınız.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Alihan YILMAZ
Bozduysa bedelini kendi karşılar ve sade anlaştığınız temizleme bedelini alır senden. Bazı Laptoplar yetkili servis dışında açılmaya karşı korumalı ve kasa açılırken bir şeyler sökülebiliyor. Acer de öyle meselâ.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Mehmetcan İvrendi
Knk Kısaca Adam Kazığı Çakmak İstiyor Sana

O Adama Verdikten Sonra Herhangi bir şey olması bozması vs. hepsi onun suçu olur Çünkü Leptop verdiğinde sağlamdı sadece temizlemek için götürdün ve çalıştığını adam dahi biliyodu o bilmese bile Temp veya %temp% ile En son kullandığın tarihi o radaki en son dosya tarihine bakarak anlıyabilirsin Buda onu o zaman kullandığını gösterir yani Bozan kişi o Dava sanmam Polise Şikayet etsen'de Çözülür bence O'da HDD 'yi bozdu diye Yalanden Senden almaya çalıştığı 2K için Mahkemeyle Uraşmak İstemez Çünkü

-Geri aldığında Kontrol et Genelde O tarz haysiyetsiz insanlar İçinden parça çalıp Kalitesiz veya daha düşük bir parça koyuyor pc'den vs. anlamayanlarda Fark edemiyolar veya Bi yerine 2-3 Ay falan sonra Bozulması için zarar veriyolar kasıtlı olarak Yine para almak için mesela termal macunu Kurutuyolar Ondan 1 ay sonra Isınıyo tekrar götürüyorsun ve Macun ücreti alıyolar (Küfür yasak olmasa ağır söverdim)

Top Bottom