Neler Yeni

BİLGİSAYARCIYA BİLGİSAYAR TOPLATILIR MI

Ysuflix

80+ Gold
Uyaracagiz insanları bay melek 👍 bilgisayarcilar tarafından dolandirilmasinlar diye hemde 🤷 GENELLEME olarak algılayan tek kişi sensin uyarmak kelimesini genelleme sanan biri bana anlama üzerine yorum yapamaz 🗿 UYARACAGIZ BİLGİSAYAR TAMİRCİLERİ TARAFİNDAN DOLANDİRİLMA İHTİMALLERİ OLDUKLARİ İÇİN 👍 ZORUNA GİTTİYSE DEMEK Kİ DOĞRUSUNU YAPIYORUZ 🤷
ucubecim amacın ne senin ya :D bi baştan okusana yazdıklarımı. bir daha yazmakla uğraşamayacağım. zamanımı çalıyorsun.

Ysuflix

80+ Gold

AhmetCan-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Can
Her Bilgisayarcı Bir Değil ki Yahu RX 5700 aldım test ederek :D kart da sorun yaşadım adam değiştirdi sorun da yaşamadım o gündür bugündür

Aykut D.

80+ Gold
Bir bilgisayarcı olarak konuşuyorum, kimi insanlara kalsa bilgisayarcılar iş yapmasın, hepsi yalancı dolandırıcı nasıl olsa. Yok öyle bir şey. Her bilgisayarcı benim gibi (ego değil, isteyene topladığım pcleri dmden atarım) işinin hakkını vererek yapmıyor ya da gerçekten güvenilir değil, parça çalıyor. Evet bu bir gerçek. Ama sen kendi parçalarını biliyorsan, görünüşünden anlarsan ve deneme şansıyla teslim alırsan problem yok. He hiç anlamıyorsan bu işten zaten bilgisayarcıya teslim olmak, güvenmek zorundasın. Eğer bu işlerden anlamıyorsanız pc toplamaya falan kalkmayın bana ne facialar geldi size anlatamam. Ne rezil kablolamalar, termal macun sürmeden kapatılan fanlar, vidaları sıkılmamış ekran kartları vb vb. Bu konuda önerim eğer varsa google işletme yorumlarına bakmanız. Düşükse gitmeyin zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer adamın işinden ortaya çıkan sonuçtan memnun kalırsan gitmeye devam edebilirsin her kullanıcı bilgisayardan anlamak zorunda değil bilgisayarcılar bunun için var. Her bilgisayarcı da dolandırıcı yalancı parça çalan kişiler değil.
Mahalle bilgisayarcısı o muhabbeti yapıyor essahlı işleyen bir bilgisayarcı parça çalmıyor aksıne veriyor. Bilgisayarcının işleyeni çalışanı müşterisi çok olan makbuldur . 3-4 bilgisayarcı dostum var öcü hırsız insanlar değiller :D .

Ysuflix

80+ Gold
Mahalle bilgisayarcısı o muhabbeti yapıyor essahlı işleyen bir bilgisayarcı parça çalmıyor aksıne veriyor. Bilgisayarcının işleyeni çalışanı müşterisi çok olan makbuldur . 3-4 bilgisayarcı dostum var öcü hırsız insanlar değiller :D .
aynen öyle bizden sata kablosu, fan çoklayıcı, termal macun isteyen çok oluyor tanısak tanımasak küçük bir şey veriyoruz yani :) maksat yardımcı olmak

Top Bottom