Neler Yeni

Bilgisayarcıya pc temizletmeye gittiğimde tüm parçaları sökeceğiz dediler

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
oktay
arkadaşlar kolay gelsin öncelikle masaüstü bilgisayarımın içi çok tozlandı bende temizletmeye götürecektim önce bilgi almak istedim bilgisayarcı abi her bir parçayı noktasına kadar sökeceklerini temizleyip geri takacaklarını söyledi tırstım açıkcası basit bir masaüstü temizleme işlemi değil miydi bu ekran kartı tozu alınır termal değişilir anakart temizlenir fanlar yıkanır vs vs ya da ben mi cahilim ekran kartını açacaklarını söyledi bende o kadar gerek olmadıgını tozunu alsanız yeceğini söyledim o da güvenli olmadıgını tozun başka yerlere gidebileceğini söyledi
bazı ekran kartı fanları ince oluyor belki o yüzden söker ama söyleyin nasıl temizlendiği görmek istiyorum falan diyip yanında durun en azından

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Mustafa Aydemir
bazı ekran kartı fanları ince oluyor belki o yüzden söker ama söyleyin nasıl temizlendiği görmek istiyorum falan diyip yanında durun en azından
evet temizletmeye karar verirsem öyle yapıcam gibi duruyor fakat ben 500 600 bilemedin 700 lira düşünerek gitmiştim şimdi fiyat bi hayli kabaracak o problem

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
oktay
evet temizletmeye karar verirsem öyle yapıcam gibi duruyor fakat ben 500 600 bilemedin 700 lira düşünerek gitmiştim şimdi fiyat bi hayli kabaracak o problem
hocam aslında sizde temizleyebilirsiniz her zaman bilgisayarcılara götürülmez

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Volkan
Zaten macunlamayı vs. kendi yapmalı basit bir işlem temizlik içinde güçlü bir hava üfleyici olsa dışarda temizlenebilirm
Aynen işlemci soğutmayı sökmek hiç zor değil zaten bir hava tutsa falan detaylı yapacağım dersen bilmeyen yapamaz zarar verebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

adam komple en ufak şeye kadar sökeceğim demiş 700 ü unut o adamdan :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,022,240
Üyeler
161,973
Son üye