Neler Yeni

Bilgisayarda ciddi yavaşlamalar oluşmaya başladı

Hazard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hazard
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda GTA 5 oynuyordum normalde gta ya nadir girerim bu sefer sardı bi 2 3 kere girdim çıktıntan sonra bi 20 30 dakika sonra bilgisayarda bi yavaşlama oldu ama çok ciddi bi yavaşlama ilk önce bi dosya yöneticisini açıcaktım sonra uzun bir süre açılmadığını fark ettim çok yavaşta olsa açıldı sonra bunun tüm dosyalarda olduğunu fark ettim uygulamaları açarken çok yavaş açılıyor yada yanıt vermiyor ayrıca çıkmaya çalışıncada gene uzun süre çıkmıyor bu durum aniden olmaya başladı bildiğiniz bir şey varsa paylaşırsanız sevinirim kablolarım biraz hassas onlardan dolayımı yoksa cihazımda virüs ola bilirmi şüphelendiğim bir kaç program var ne yapmam gerekli?

quartle

80+ Gold
net bir çözüm var format :D bu arada sıcaklıklara vs de bakın uzun zamandır bakım yapılmadıysa

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
efe araci
bunun genelde çözümü format oluyor ama pc yeni diyorsanız bi bileşenleri atarmısınız acaba ?

Hazard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hazard
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunun genelde çözümü format oluyor ama pc yeni diyorsanız bi bileşenleri atarmısınız acaba ?
İ5-3470
RX 550
1 tb hdd
250 gb ssd
16 gb ram trendyol pc hocam ama yargılamayın bana şuan sadece sorunu çöze bilecek kişi lazım bilgisayarı yeniden başlatmayı denedim şuan hayla yeniden başlatılıyor yazıyor 5 dakika filan oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Korkmaya başladım hocam daha taksiti bitmedi neden böyle oldu yardım ede bilirmisiniz?

lpretia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Aykut ışık
Zaten sistem güncel değil, eski bi cihaz almışsınız eğer yeni ise.

Hazard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hazard
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten sistem güncel değil, eski bi cihaz almışsınız eğer yeni ise.
Bi çözümü yokmu bunun hocam yarın yada birazdan net format atıcam kasadaki kapatma tuşu filanda çalışmıyordu o derece sonra kendiliğinden kapandı

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
efe araci
yok hocam neden yargılayalım herkes ilk pcsinde illaki hata yapmıştır :d hocam yüksek ihtimalle bileşenlerin oyun kapandıktan sonra kendine gelirken zorlanıyor 5-10 dakka içerisinde sorun çözülür
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok hocam neden yargılayalım herkes ilk pcsinde illaki hata yapmıştır :d hocam yüksek ihtimalle bileşenlerin oyun kapandıktan sonra kendine gelirken zorlanıyor 5-10 dakka içerisinde sorun çözülür

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Emre Turan
Sisteme ne kadar verdiniz hocam merak ettim. Çoğu parça 0 değildir büyük iht o yüzden bunun çözülebilecek bir şey olduğunu sanmıyorum

Top Bottom