Bilgisayarda internette gezinirken görüntü gidiyor

HakanB

80+
Reaksiyon skoru
35
Dostlar 5060 ekran kartım var i5 12400f işlemcim 550 msi mag forge psu var internette mesela google steam gibi yerlerde gezinirken bir anda görüntü gidiyor windows 11 kullanıyorum uyku modu ayarını kapattım belki ondan dolayıdır diye ama düzelmedi bilgisayar çalışıyor ama görüntü gidiyor ve hiçbir şekilde gelmiyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum sebebi nedir çıldırttı artık valla bilgisayar yeni formatlı bu arada ekran kartı da yeni 1 hafta olmadı alalı

aynı sorun vardı. bende sorun ram den kaynaklanıyormuş. ram bozulmuş belki senınde sıfır olmasına rağmen üretim hatası falan olabilir. OCT ile ramleri bi test et test ederken uyarı, hata veya bir kapanma oluyorsa sorun ramdedir.

DDU kullanımını öğren

Son sürümden başlayarak dene, gene olursa önceki sürümlere geç

Ekran kartı sürücüsüyle alakalıdır herhalde

aynı sorun vardı. bende sorun ram den kaynaklanıyormuş. ram bozulmuş belki senınde sıfır olmasına rağmen üretim hatası falan olabilir. OCT ile ramleri bi test et test ederken uyarı, hata veya bir kapanma oluyorsa sorun ramdedir.
ram derken vram mı hocam hiç bilmiyorum bu konuları 16 gb ram var markasını hatırlamıyorum ama kaliteli markaydı normal ramleri 4 yıl önce almıştım 8x2 16 gb ram var toplam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartında bir sorun olduğunu düşünmüyorum oyunlarda gayet iyi performans veriyor 67 dereceyi hiç geçmedi ısınma problemi de yok işlemcide ısınamaz kule tipi soğutucu var 55 dereceyi geçmiyor

yok normal ram . ramlerin arızalı olabilir. aynı sorun bende varken sorun kaynağı ram di çünkü. 4 yıl önce almışsın zaten. test etmek lazım onları. OCT programı ile test edebilirsin

yok normal ram . ramlerin arızalı olabilir. aynı sorun bende varken sorun kaynağı ram di çünkü. 4 yıl önce almışsın zaten. test etmek lazım onları. OCT programı ile test edebilirsin
Dostlar her şeyi yaptım ne yaparsam yapayım sorun çözülmüyor ne yapmam gerek anlamadım valla

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,541
Üyeler
184,645
Son üye
KIKU43
Geri