bashttıgın oyunu bılmıyorum ama oyun onerım the ghost recon watch dogs a way out bu 3 u guzel sararDediğim gibi artık o kadar çok tükettimki adam akıllı oynayacak oyun bulamıyorum. A plague tale requıem nasıl bir oyundur? Oynanır mı?
Teşekkürler öneriniz için.bashttıgın oyunu bılmıyorum ama oyun onerım the ghost recon watch dogs a way out bu 3 u guzel sarar
rıca ederım ıyı forumlarTeşekkürler öneriniz için.
Hocam aklımdaydı bayadır. Başlangıcı oynamıştım ama devamını getirememiştim. Kesinlikle oynayacağım.ghost of tsushima
souls türü maalesef denedim ama benlik değiller.elden ring dlc si?
Teşekkürler hocam öneriniz için. Deneyeceğim.bahsettiğin oyun serisi çok iyi ilk oyunu oyna sonra requiem oyna
online olarak the finals dene aga çok çok iyi oyun
Dying Light deneyebilirsinDediğim gibi artık o kadar çok tükettimki adam akıllı oynayacak oyun bulamıyorum. A plague tale requıem nasıl bir oyundur? Oynanır mı?
ilk oyunu oynadım bitirdim ama ikinci oyun bi zaman sonra fazla sıktı hocam. Tekrar bir şans vermeyi düşünüyorum.Dying Light deneyebilirsin
Disco Elysium deneyebilirsin eğer seversen baya götürürDediğim gibi artık o kadar çok tükettimki adam akıllı oynayacak oyun bulamıyorum. A plague tale requıem nasıl bir oyundur? Oynanır mı?