Neler Yeni

Bilgisayarda Sinyal Yok Hatası

Diroxit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Destan efe
Arkadaşlar önceden bilgisayarı açmaya çalışınca monitörde sinyal yok hatası alıyordum şimdi o sorunu çözdüm ama bilgisayarda biraz vakit geçirince bi anda sinyal yok hatası alıyorum yardımınız lazım

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Monitör güç kablosunu ve ekran kartıyla monitör arasındaki görüntü kablosunu çıkar yeniden tak ve iyice oturduğundan emin ol gevşemiştir ya da tam oturtamamışsındır.

Diroxit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Destan efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitör güç kablosunu ve ekran kartıyla monitör arasındaki görüntü kablosunu çıkar yeniden tak ve iyice oturduğundan emin ol gevşemiştir ya da tam oturtamamışsındır.
Kanka ikisininde tam oturduğun neredeyse eminim başka bir çözüm yolu varmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kankacim sorun dediğin gibiymis monitöre bağlı olan görüntü kablosu tam oturmuyor her ileri ittigimde hafif geri düşüyor sagindaki ve solundaki kısımları sıkıyorum sağ tam sıkılıyor ama sol asla sıkılmıştır hep gevşek o yüzden düşüyor bunu nasıl sabitlerim

Son düzenleme:

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Vida yalama yaptıysa yapacak bir şey yok. Başka porta takacaksın ya da başka kablo alacaksın eğer sabitleyemiyorsan.

Top Bottom