Neler Yeni

bilgisayarda type c girişi var telefon şarj etmek

A44AYA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem AKKAYA
Merhabar 3 gun önce iphone telefon aldım ve adaptörünü almadım orjinal adaptörünü 1 ay sonra almak istiyorum bu süreçte pc mdeki typce cıkışını kullanarak düzenli bir şekilde telefonu şarh etsem bi zararı olurmu boyle sekilde 1 ay yada daha az süre böyle yapsam sıkıntı olurmu

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Merhabar 3 gun önce iphone telefon aldım ve adaptörünü almadım orjinal adaptörünü 1 ay sonra almak istiyorum bu süreçte pc mdeki typce cıkışını kullanarak düzenli bir şekilde telefonu şarh etsem bi zararı olurmu boyle sekilde 1 ay yada daha az süre böyle yapsam sıkıntı olurmu
Zararı olur mu bilmem fakat oradan yavaş şarj doldurabilir.

şahin doğan

80+ Platinum
bende 6s vardı sadece bilgisayardan şarj ederek bataryasını öldürdüm bu süre 1-2 ay kadar sürdü ama laptoptu benimki

Jroxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Ömer Kılıç
Zararı olacağını sanmam zaten gelecek voltaj daha düşük olur. Kasanın üstüne koyma telefonu yalnız.

A44AYA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem AKKAYA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular