Neler Yeni

Bilgisayardaki bütün test yapilabilen parcalari test yapmak istiyorum nasil yapabilirim

Berat Gazi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Berat Gazi Yurtseven
Herkese iyi geceler bilgisayar bileşenleri;
Ryzen 5 3400g
Gigabyte B450m sh2
Neo farza 8gb 3000mhz
Samsung 860 evo ssd 250gb
Cooler master mwe 600w v2
Nasil test edebilirim parcalarimi ve biraz detayli anlatip link atarsaniz sevinirim.

En İyi Cevap

CrystalDiskMark

SSD, sabit disk, USB bellek veya hafıza kartı gibi depolama aygıtlarının okuma/yazma performansını bu araçla test edebilirsiniz.

OCCT

OCCT, bilgisayarınızdaki birçok bileşeni sınırlarına kadar zorlamaya yarayan bir yazılımdır. Çoğu oyun ve uygulamanın bindiremeyeceği yükü sisteme bindirebilir.

Furmark

FurMark, grafik kartının performansını ölçmek için render algoritmalarını kullanan çok yoğun bir OpenGL testidir. Furmark, özellikle GPU'yu aşırı ısıtmak için uyarlanmıştır ve bu nedenle FurMark, grafik kartı için iyi bir stabilite ve stres...
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Berkay derin

CrystalDiskMark

SSD, sabit disk, USB bellek veya hafıza kartı gibi depolama aygıtlarının okuma/yazma performansını bu araçla test edebilirsiniz.

OCCT

OCCT, bilgisayarınızdaki birçok bileşeni sınırlarına kadar zorlamaya yarayan bir yazılımdır. Çoğu oyun ve uygulamanın bindiremeyeceği yükü sisteme bindirebilir.

Furmark

FurMark, grafik kartının performansını ölçmek için render algoritmalarını kullanan çok yoğun bir OpenGL testidir. Furmark, özellikle GPU'yu aşırı ısıtmak için uyarlanmıştır ve bu nedenle FurMark, grafik kartı için iyi bir stabilite ve stres...

En İyi Cevap

Berat Gazi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Berat Gazi Yurtseven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

CrystalDiskMark

OCCT

Furmark

Peki ram veya psu yu yuk altina sokamam mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cunku sistemim cekse cekse en fazla 100w ceker oda psuya koymaz ben psunun yuk altinda fansesi olup olmayacagini merak ediyorum

Son bir soru testleri kac en az kac dk yapmaliyim

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Berkay derin
Peki ram veya psu yu yuk altina sokamam mi

Cunku sistemim cekse cekse en fazla 100w ceker oda psuya koymaz ben psunun yuk altinda fansesi olup olmayacagini merak ediyorum

Son bir soru testleri kac en az kac dk yapmaliyim
Psu için multimetre kullanabilirsin ram için

Berat Gazi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Berat Gazi Yurtseven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• Ekran görüntüsü 2021-02-18 015124.png
    Ekran görüntüsü 2021-02-18 015124.png
    56.5 KB · Hit: 29

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Alperen
OCCT 6.2.2 versiyonunu indirin son versiyonlarda PSU testi sıkıntılı.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram