BİLGİSAYARDAKİ PERFORMANS KAYBI

R1KAC

80+
Reaksiyon skoru
0
Eskiden CS GO yu oynarken çok daha yüksek fpsler alırken şimdi 1080p ultra ayarlarda 90-170 arası fps alıyorum ve çok hızlı 90 a iniyor. ölüm maçlarında 130 civarında takılıyor. Bana mı anormal geliyor yoksa bi sıkıntı mı var? sistem parçalarım RTX 2060 SUPER 8GB + RYZEN 5 3600X.

fps in az evet sürücülerin güncelmi

Bilgisayar ısınıyor mu ? Kaç derece işlemci ve ekran kartı ?

ssd varsa modeli nedir
Kanka bu benchmark testlerinde falan ssdim çok kötü çıkıyo, diğer parçalar okey ssdye kötü diyo hep anlamadım ben de ssd genel olarak mı kötü yoksa bendeki mi arızalı KIOXIA-EXCERIA SATA SSD 480GB
Post automatically merged:

Bilgisayar ısınıyor mu ? Kaç derece işlemci ve ekran kartı ?
Kanka ısınmıyor onu anlamadım msı afterburnerı açtım işlemci çekirdeklerini çok az kullanıyor. ekran kartını da az kullanıyor. ölüm maçı da girsem, botlara karşı da girsem ortalama fps 140 oluyo ve fps max falan da ayarlamadım

fps in az evet sürücülerin güncelmi
evet, ekran kartının sürücüleri güncel, işlemciye herhangi bi güncelleme yapılmıyor bildiğim kadarıyla.

1618682262093.png

Kanka bu benchmark testlerinde falan ssdim çok kötü çıkıyo, diğer parçalar okey ssdye kötü diyo hep anlamadım ben de ssd genel olarak mı kötü yoksa bendeki mi arızalı KIOXIA-EXCERIA SATA SSD 480GB

Kanka ısınmıyor onu anlamadım msı afterburnerı açtım işlemci çekirdeklerini çok az kullanıyor. ekran kartını da az kullanıyor. ölüm maçı da girsem, botlara karşı da girsem ortalama fps 140 oluyo ve fps max falan da ayarlamadım

evet, ekran kartının sürücüleri güncel, işlemciye herhangi bi güncelleme yapılmıyor bildiğim kadarıyla.

Alıntıyı görüntüle
Oyun 1.8gb ram harcıyor çok saçma
@cagan_32 bilebilir

Oyun 1.8gb ram harcıyor çok saçma
@cagan_32 bilebilir
Hayır oyun 1.8 GB Ram harcamıyor o ekran kartı belleğinin kullandığı 1.8 GB.
Ama bir sorun olduğu kesin bu kadar az FPS vermemeli.
Kullandığınız SSD kronik sorunluydu sanırım sizin de dediğiniz gibi testleri de kötüyse sorun o olabilir.

Alıntıyı görüntüle
Sadece CS GO'da mı düşük fps alıyorsunuz?

Sadece CS GO'da mı düşük fps alıyorsunuz?
yani diğer oyunlarda da beklentimin altında kalıyo fps (FORZA HORİZON- RDR2) ama o kadar fark etmiyor 10-15 falan ama cs go da çok fark ettirdi işte.

Kioxia ecxeria sata sorunlu bir SSD, o yüzden drop yaşıyorsunuz

Kioxia ecxeria sata sorunlu bir SSD, o yüzden drop yaşıyorsunuz
Kral eskiden böyle değildi ve diğer oyunlarda pek bi sorun yok. cs go da niye bu kadar etki etti ona takıldı. xbox game falan etki ediyo mu acaba, onu kullanmıyodum daha sonra forza yükleyince kullanmaya başladım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,848
Üyeler
190,990
Son üye
oyunsever06
Geri