Oyunlarda Beklenen Performansı Alamıyorum

son durumu yazayım ayarlar sistem > ekran > grafikler gelişmiş grafik ayarlarından "Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması" ayarını açtıktan sonra fps 100, 110 lardan 170, 180 fps oldu 110 lara neredeyse hiç düşmüyor minimum 120, 130 civarlarında daha yüksek sistem gerektiren bir oyunda halen denemedim silent hill 2 remake oyununu henüz yüklemedim bakacağım

ağır hikayeli oyun yükleyip test edin bu oyunlar ne böyle gpu kendını %50 bile kullanmıyor ağır oyun yükle öyle test et youtube videolarınla karşılaştır
Silent hill 2 remake oyununda denedim ultra 2k ayarlarda fps değerleri ilk başlattığı yerde bu şekilde bazı kısımlarda 60, 65, 70 arası değişiyor daha fazla yükselmeler oluyor fakat 60'ın altını pek göremedim gibi 1080p ye döndüğüm zaman ise 90, 100+ fpsleri gördüm sistemimi youtube aratıp izlediğim videolardaki değerler ile aynıydı tek sıkıntı kasa fanları vesaire çok hızlı çalışıyordu bu oyun için normaldir diye düşünüyorum ki optimizasyonu iyi bir oyunda değil değerler fotoğrafın sağ kısmında yer alıyor normal mi bakıp söyleyebilirseniz çok memnun olurum

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    270.5 KB · Hit: 9
Geri