Bilgisayardaki uygulamayı tamamen silme(kalıntılarıyla birlikte)

Infes

80+
Reaksiyon skoru
1
bilgisayarımdan sildiğim bir uygulamayı silip sonrasında tekrar yüklediğimde eskisinden daha hızlı yükleniyo sonra anladım ki bazı silinmemiş kalıntı dosyalar oluyomuş bilgisayartımdaki bir uygulamayı tamamen kalıntılarıyla birlikte nasıl silebilirim

linux kullanın bu sorunlarla uğrasmassınız.
bilgisayar sizi yönetmesin siz bilgisayarı yönetin

linux u çok kez duydum ama hayatım boyunca hiç kullanmadım nasıl linuxa geçebilirim biraz bilgi verebilir misin
windows mu kullanıyorsun. linuxa geçmek çok basit bir usb bellek yeter. hemde daha hızlı daha özelleştirilebilir ve en önemlisi açık kaynak ve kimse senin verilerini toplamıyor topluluk tararından geliştiriliyor

windows mu kullanıyorsun. linuxa geçmek çok basit bir usb bellek yeter. hemde daha hızlı daha özelleştirilebilir ve en önemlisi açık kaynak ve kimse senin verilerini toplamıyor topluluk tararından geliştiriliyor
kurulumu normal windows kurulumuyla aynı mantıktamı peki usb bellek yeter demişsin de(bilgim 0 ondan soruyorum)

kurulumu normal windows kurulumuyla aynı mantıktamı peki usb bellek yeter demişsin de(bilgim 0 ondan soruyorum)
sana önerim https://zorin.com/ kullanman hem çok güzel şık ve yeni başlayanlar için en iyisi. siteden iso indirip rufus ile usb belleğe yazdırıcaksın sonra usb belleği pc tak sonra biosa gir usb belleği biostan başlatıcı olarka seç kurulumu yap bu kadar basit.
ve eskisi gibi artık linuxda oyun sıkıntısı yok bağzı online oyunlar hariç tümmm oyunları oynayabilirsin

sana önerim https://zorin.com/ kullanman hem çok güzel şık ve yeni başlayanlar için en iyisi. siteden iso indirip rufus ile usb belleğe yazdırıcaksın sonra usb belleği pc tak sonra biosa gir usb belleği biostan başlatıcı olarka seç kurulumu yap bu kadar basit.
ve eskisi gibi artık linuxda oyun sıkıntısı yok bağzı online oyunlar hariç tümmm oyunları oynayabilirsin
bu bahsettiğin site tam olarak ne yapıyor peki

bilgisayarımdan sildiğim bir uygulamayı silip sonrasında tekrar yüklediğimde eskisinden daha hızlı yükleniyo sonra anladım ki bazı silinmemiş kalıntı dosyalar oluyomuş bilgisayartımdaki bir uygulamayı tamamen kalıntılarıyla birlikte nasıl silebilirim
çoğunlukla oyunlar vs programlar program files vs haricinde appdata klasöründe oluyorlar buna ulaşmak için Windows+r tuşuna basarak çalıştır sekmesini açıp %appdata% yazmak bir klasöre atacak geri çıkınca 3 klasör olmuş olacak local locallow vs şimdi isimlerini hatırlayamadım onların hepsini kontrol edin atıyorum silmek istediğiniz şey valorant orada bulduğunuzda ordan da silebilirsiniz ama başka bir şeyi silmeyin sonra sıkıntı çıkabilir

anladım bide bi sorum daha olucak kimse senin verilerini toplamıyor topluluk tararından geliştiriliyor derken ne demek istediniz
windowsda varsayılan olarak senin verilerin toplanıp sana reklam çıkarmak için kullanılıyyor veya satılıyor.
ve tabi seni kısıtlıyor mesala micrasoftun tarayıcısını istesende silemessin :D
Topluluk desteği derken yardım anlamında birçok kişi bu işetim ssitemine katkıda buşlunuyor bir sorunun olunca destek oluyor ve internette kaynak çok var.
yani burası çok güzel özgürlük istiyorsan linuxa gel

Geri