hard rp
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 596
Bilgisayardan böyle bir ses geliyor, normal mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sistem soğusun diye fanlar dönüyor anormal olan nedir
O değil arada bi ses geliyo "dıgıt dııt" diye dikkatli dinlerseniz duyuluyorFan sesine benziyo, yüksek rpm'de çalışıyor gibi
O değil arada bi ses geliyo "dıgıt dııt" diye dikkatli dinlerseniz duyuluyorsen vantilatörü açınca nası ses geliyosa bilgisayarından da o yüzden ses geliyor çünki içinde fan var![]()
Benim 1 saat önce ekran kartının fanından ses geliyor idi sinirlendim kırdımBayadir o ses çıkıyordu zaten şimdi sorayım dedim bende
Fani kırdım ekran kartı kıramam cok pahalı.dBenim 1 saat önce ekran kartının fanından ses geliyor idi sinirlendim kırdım
evet duydum şimdi gece ses açamamıştım bu kadar. O ses hdd'den geliyor ömrünü bitirmeye başlamış fazla güvenmeyin yakında fişi çekecektir.O değil arada bi ses geliyo "dıgıt dııt" diye dikkatli dinlerseniz duyuluyor
O değil arada bi ses geliyo "dıgıt dııt" diye dikkatli dinlerseniz duyuluyor
Aynısı bana oldu fişini çektim God Of War indirken öldü Yeni aldım bende .devet duydum şimdi gece ses açamamıştım bu kadar. O ses hdd'den geliyor ömrünü bitirmeye başlamış fazla güvenmeyin yakında fişi çekecektir.
eger ssd varsa surtuyo olabilir yuk altinda mi cektin videoyuBilgisayardan böyle bir ses geliyor, normal mi?
![]()
ssd ve sürtmek ? ssdler katı disklerdir hareketli parçaları bulunmaz. hdd sesi bueger ssd varsa surtuyo olabilir yuk altinda mi cektin videoyu
HDD takılı ama bilgisayarda gözükmüyorssd ve sürtmek ? ssdler katı disklerdir hareketli parçaları bulunmaz. hdd sesi bu
GTA 5 indiriyordumeger ssd varsa surtuyo olabilir yuk altinda mi cektin videoyu
Daha yeni alınmıştı amaevet duydum şimdi gece ses açamamıştım bu kadar. O ses hdd'den geliyor ömrünü bitirmeye başlamış fazla güvenmeyin yakında fişi çekecektir.