Neler Yeni

Bilgisayardan şüpheliyim yardımınız lazım

Fuluski

80+
Bu günün sabahına kadar hiç bir şey yoktu Voice AI diye bir program indirdim fakat o programın minimum sistem gereksinimlerini karşılamadığımdan dolayı FPS bayağı bi düşüktü. Ben bu programı 5-6 saat önce indirdim fakat o programı indirip sildiğimden beri ekran kartım garip bir şekilde çöküyor az önce valorant'tayken çöktü 1 saat uğraştım ekran kartı sürücüsünü indirdim falan yani şuan problem yok gibi gözüküyor. Ekran kartım çöktüğü sırada dxdiag'dan baktığımda ekran kartım gözükmüyordu lütfen şuan çok şüpheliyim malwarebytes ile virüs taraması yaptığımda ise virüs çıkmıyor ama ben mining virüsü olduğundan şüpheleniyorum çünkü ekran kartım bu zamana kadar hiç çökmedi yardım edin

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
kaspersky dene

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kaspersky gibi programların virüs varsa silememe ihtimali var mı? format atsam net gider mi mining gibi virüs varsa
Çok çok çok nadir. Kaspersky en iyisi sayılabilir bu sektörde
Format atarsan gider ama flash bellek ile atman lazım. Windows üzerinden sıfırla yaparsan gitmeyebilir

Nox.eth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ertuğrul
Arkadaşın dediği gibi kaspersky virüs varsa bulur. En kötü ihtimal UEFI Windows kurarsın tekrardan...

Fuluski

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Format atarsan gider ama flash bellek ile atman lazım. Windows üzerinden sıfırla yaparsan gitmeyebilir
Tüm formatları flash bellek üzerinden yapıyorum zaten daha önceden yüklemiştim flash belleğe hala var hem daha hızlı oluyor çünkü hazır iso dosyası var zaten flash bellekte

Fuluski

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşın dediği gibi kaspersky virüs varsa bulur. En kötü ihtimal UEFI Windows kurarsın tekrardan...
1686185862676.png

hayır virüs bulmadı. format atmakla da uğraşmak istemiyorum virğs var mıdır? bi siteye girip bakar mısınız? https://voice.ai/

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Bilgisayarı kapat, biraz dinlensin. Sen de dinlen.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
gpu sürücü driver'ını ddu ile silip tekrar yüklemeyi dene. Belki yüklediğin uygulama bir hata sonucu driver bozmuş olabilir. Düşük bir ihtimal ama formattan önce denemekte fayda var. Birde artık isteselerde mining yapamazlar eth kazımına izin verilmiyor artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,269
Üyeler
168,274
Son üye
ramazansal
Top Bottom