İlla ki Google'da site engelleyen bir eklenti olsa gerek. Araştırıp geleyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
BlockSite: Block Websites & Stay Focused - Chrome Web MaÄazası
Stay focused and improve productivity with our key features: Custom blocklist, Scheduled site blocking and Password protectionchrome.google.com
Wifi kullanılıor ise güveli internete geçiş yapın ordan yasaklatabiliyorsunuz diye biliyorum. Diğer cihazlardan belirlenen parola ile giriş yapılıyor. Mutlaka başka yolları da vardır ama en basiti bu.Kardeşim kendi bilgisayarda saçma videolar izlediği için ona youtubu yasaklamak istiyoruz ama googleu silmeden silmek veya engellemek mümkün müdür?
Teşekkür ederim, en iyi cevap olarak işaretledimİlla ki Google'da site engelleyen bir eklenti olsa gerek. Araştırıp geleyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
BlockSite: Block Websites & Stay Focused - Chrome Web MaÄazası
Stay focused and improve productivity with our key features: Custom blocklist, Scheduled site blocking and Password protectionchrome.google.com
Teşekkür ederimMerhaba, https://chrome.google.com/webstore/...r-beta/hclgegipaehbigmbhdpfapmjadbaldib?hl=tr deneyebilirsiniz.
Enes batur yine iyi, 8 yaşında el hareketi çekmeyi öğrendiKesin enes batur izliyor
urlblocker yükle kardeşKardeşim kendi bilgisayarda saçma videolar izlediği için ona youtubu yasaklamak istiyoruz ama googleu silmeden silmek veya engellemek mümkün müdür?
Oa kim bilir ne videolar izliyor...Enes batur yine iyi, 8 yaşında el hareketi çekmeyi öğrendi
Oa kim bilir ne videolar izliyor...
Ben o yaşlarda bilgisayar tamir videoları izliyordum gerçi hala bilgisayar tamir videoları izliyorum
benden özenerek bu tür videolar izliyor ama karşısına saçma videolar çıkıyor ve sinirlenince küfür ediyor ama aslında ne dediğini bilmiyor.Oa kim bilir ne videolar izliyor...
Ben o yaşlarda bilgisayar tamir videoları izliyordum gerçi hala bilgisayar tamir videoları izliyorum
Bende öyle demek ki yaş fark etmiyorBen o yaşlarda bilgisayar tamir videoları izliyordum gerçi hala bilgisayar tamir videoları izliyorum