Bilgisayar kapalıyken telefondan hız testi yaptığımda 45 mbps hız alıyorken bilgisayar açıkken yine aynı şekilde telefondan hız testi yaptığımda 5 mbps hız alıyorum. Pc de de 5 mbps hız alıyorum. Çözümünü bilen var mı?
Bilgisayarı açtığımda internetim bütün cihazlarda bilgisayar olmak da dahil aşırı derecede yavaşlıyorBiraz daha açıklayabilir misiniz?
Dediğim gibi bilgisayarınızda zararlı yazılım olabilir. Ağ kullanımını görev yöneticisinden kontrol edebilirsiniz.Bilgisayarı açtığımda internetim bütün cihazlarda bilgisayar olmak da dahil aşırı derecede yavaşlıyor
Bilgisayar ne ile bağlı?Bilgisayarı açtığımda internetim bütün cihazlarda bilgisayar olmak da dahil aşırı derecede yavaşlıyor
Kablo ile bağlıBilgisayar ne ile bağlı?
Şuan oyun iniyordu oyun indirmesini duraklattığımda hızım tekrar arttıDediğim gibi bilgisayarınızda zararlı yazılım olabilir. Ağ kullanımını görev yöneticisinden kontrol edebilirsiniz.
Herhangi bir şey indirirken gayet normal. İnternetinizin bütün hızını kullanacaktır çünkü.Kablo ile bağlı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan oyun iniyordu oyun indirmesini duraklattığımda hızım tekrar arttı
Anladım. Teşekkür ederimHerhangi bir şey indirirken gayet normal. İnternetinizin bütün hızını kullanacaktır çünkü.