Foto atsana binasıl çözerim pc yi açtığımda opera chorme felan girdiğimde pencere ekran olarak açılıyo nasıl tam ekran yaparım otomatik
Knk adam nasıl tam ekran yapıcam dememiş , ilk açmada hep pencereli ekran oluyor nasıl düzeltirim diye sormuşSağ üst köşede x in yanındaki kareye bas
sorun o işte hocam basıyorum tam ekran oluyo problem yok ama bilgisayarı kapattığımda yeniden açtığımda aynı şekil açılıyo pencereliSağ üst köşede x in yanındaki kareye bas
İşte tam ekran yapıp sonra kapatsın bi olcak mıKnk adam nasıl tam ekran yapıcam dememiş , ilk açmada hep pencereli ekran oluyor nasıl düzeltirim diye sormuş
Hocam emin değilim tam ama ayarlarda pencereli modda başlat gibi bir şey vardı galiba bi kurcalayın öyle bir şey olması lazımsorun o işte hocam basıyorum tam ekran oluyo problem yok ama bilgisayarı kapattığımda yeniden açtığımda aynı şekil açılıyo pencereli
Hacım operada o hep öyle diğer chrome edge bunlarda öyle oluyor musorun o işte hocam basıyorum tam ekran oluyo problem yok ama bilgisayarı kapattığımda yeniden açtığımda aynı şekil açılıyo pencereli