- Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski ssd'mdede normal şartlarda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Ama şöyle söyleleyim. Şimdi bu bilgisayarda iki adet m2 ssd slotu var. İlk mavi ekran yediğimde eski ssd'm oraya takılıydı. Yeni ssd geldiğindede oraya taktım ve akşama kadar sorunsuz kullandım , akşam tekrar aynı mavi ekran döngüsüne girdi. Bende soketten kaynaklı olabileceğini düşünüp diğer sokete taktım. Bilgisayarı son haliyle fazla kullanmadım. Birde böyle deneyeyim bugün.Disk olarak kastettiğiniz ssd ise eğer daha dün aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normal mavi ekran hatası yiyorum sonra kurtarma seçeneklerinin olduğu ekrana geliyo. Bütün driverları dosyaları silme seçeneği dışında hiç biri çalışmıyor.(bununda tam çalıştığından emin değilim. Çok uzun sürüyo 1 saat oldu yeni %50 olmuştu)yeni ssd'mide yakmasından korktuğum için kapatıp flaş diskle attım.Normal mavi ekran hatası değil.
Kurtalma seçenekleri olduğu ekranın arkaplanı da mavi onu diyor.
@abduss Windows açılıyor mu yoksa kurtarma seçenkleri mi açılıyor sadece?
SSD bozulmaz merak etmeyin.
Hatalı kurulum yapmış olabilirsin. Yeniden temiz kurulum yapın kurulum ekranında SSD'yi biçimlendirmeyi unutmayın.
Kurulum sırasında biçimlendirme yapmadıysanız diskte 2 Windows olacağı için hata veriyor olabilir.
@Emirhandkee kral sıfır ssd geldiğinde direkt biçimlendirmeden vs. Kurdum zaten bomboş die sıkıntı olurmuNormal mavi ekran hatası değil.
Hatalı kurulum yapmış olabilirsin. Yeniden temiz kurulum yapın kurulum ekranında SSD'yi biçimlendirmeyi unutmayın.
Kurulum sırasında biçimlendirme yapmadıysanız diskte 2 Windows olacağı için hata veriyor olabilir.
@Emirhandkee Çok garip bi döngü. Şahsen ben windowstan kaynaklandığını çok düşünmüyorum. Çnkü eski ssd'mi 7-8 ay kullandım sıkıntısız. Bi anda bozuldu. Yeni ssd taktım. Ondada ssd bozulmadı ama yine mavi ekran döngüsüne girdi. Ama tabi windowsla alakalı bilmediğim bir şey vardr belki dediğiniz gibi kurulumdan ötürü olabilir.
Eğer bu döngüye girerse windows açılmıyor. Logonun altında Otomatik onarıma hazırlanıyor yazısı çıkıyor peşinden kurtarma ekranında otomatik onarım yapılamadı hatası çıkıyor sonrası (bütün verileri silme hariç) aynı bu şekilde kısır döngüye sokuyor.Normal mavi ekran hatası değil.
Son düzenleme: