Neler Yeni

BİLGİSAYARI AÇTIĞIMDA BU SEKME AÇILIYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
Adsız.png

daha öncesinde bir şey yoktu internetten indirmede yapmadım dün avast ve amd ekran kartına gelen güncelleme vardı onları yaptım bilgisayarı her açtığımda karşıma bu sayfa çıkıyor bu bir sorunmu virüs falan olabilirmi ?

İzzet Safa Sun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
İzzet Safa Sun
Virüs olabilir.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Alıntıyı görüntüle

daha öncesinde bir şey yoktu internetten indirmede yapmadım dün avast ve AMD ekran kartına gelen güncelleme vardı onları yaptım bilgisayarı her açtığımda karşıma bu sayfa çıkıyor bu bir sorunmu virüs falan olabilirmi ?
Büyük ihtimalle virüstür korsan oyun veya oyun için mod falan indirdiniz mi? Açılış sekmesi ayarı gibi bir şey chromeda bununla başlangıçta açılacak sekmelerden nu sekmeyi çıkarabilirsiniz. Avast kullanma virüsleri kaldırmak yerine daha çok virüs getiren (anti)virüs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malwarebytes indirip tam tarama yapın, zararlı girmiş büyük ihtimal.
2 gün öncesine kadar bişey yoktu güncellemelerden sonra böyle oldu dediğiniz program işe yararmı dersiniz yoksa formata kadar yolu varmıdır

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
driverları otomatik mi yükledin

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimalle virüstür korsan oyun veya oyun için mod falan indirdiniz mi? Açılış sekmesi ayarı gibi bir şey chromeda bununla başlangıçta açılacak sekmelerden nu sekmeyi çıkarabilirsiniz. Avast kullanma virüsleri kaldırmak yerine daha çok virüs getiren (anti)virüs.
indirdiğim oldu evet ama böyle birşeyle karşılaşmadım daha yeni olmaya başladı güncellemelerden sonra

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Batın AKAR
Alıntıyı görüntüle

daha öncesinde bir şey yoktu internetten indirmede yapmadım dün avast ve AMD ekran kartına gelen güncelleme vardı onları yaptım bilgisayarı her açtığımda karşıma bu sayfa çıkıyor bu bir sorunmu virüs falan olabilirmi ?
Reis anlatıyom önce arama kısmına regedit yazıp aç sonra HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run kısmında explorer ile başlayan uzantıyı sil tamamdır zaten saçma sapan isimler olur :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
Reis anlatıyom önce arama kısmına regedit yazıp aç sonra HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run kısmında explorer ile başlayan uzantıyı sil tamamdır zaten saçma sapan isimler olur :)
usta explorer diye bir uzantı yok burda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,963
Üyeler
166,861
Son üye
trolvanee
Top Bottom