Bilgisayarı aylara yayarak toplama

Alimko

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
15000
Herkese iyi günler önümüzdeki aylarda sırayla bilgisayar parçalarını alıp toplamak istiyorum. Tahmini yeni yıla toplamış olurum her ay bir bileşen almak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum, sizce önce hangisinden başlamalıyım. Kredi fiyatlari malum yüksek fazladan 3-4 binlira vermek istemiyorum. Bu ay 165 Hz 27 inç Samsung monitör aldım amazondan. Sizce sıradaki parçam ne olmali ekran fullhd olduğu olduğu için 2k yi destekleyecek yüksek ekran kartlarına ihtiyacım yok açıkçası, oynamak istedigim oyunlar lol, cs, FM, ve daha önceki yıllarda çıkmış oynayamadigim güzel oyunlar. Okuyup zaman ayıran ve cevap verecek herkese teşekkürler şimdiden.

Rx 6600 alabilirsin, işlemci olarak 5600x, anakart olarak Asus TUF Gaming B550-Pro

3070 3080 serisine bak.

Ekran kartı işlemci anakart sonrasi gelir AMD pişmanlıktır.

İlk gelen yorumlar genelde ekran kartı yönünde sağolun yorumlarınız için ama rtx ekran kartları ve AMD tabanlı ekran kartlarının farklı farklı avantajları var, hesaplı olmasi açısından AMD 1 adım önde malum ekonomik şartlarda

türkiye şartlarında riskli gibi ya bence %50 %50 gibi birgün x ürün 5 tl yarın aynı x ürün 10 tl :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,728
Üyeler
173,868
Son üye
Voltra_
Geri