Bilgisayarı her uyku moduna aldıktan sonra açınca sorunlar çıkıyor

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,992
Son 1-2 haftadır olan bir durum. Bilgisayarı uyku moduna alıyorum, bilgisayar normal şekilde uyku moduna geçiyor. Kasada uyku modu ışığı da yanıyor. Sonra geri dönüp bilgisayarı açtığımda ekran siyah kalıyor. Siyah derken kapalı değil, ekran açılmış ama simsiyah bir şekilde duruyor hiçbir şey yapamıyorum. Sonra bilgisayarı kasanın tuşundan kapatıp geri açıyorum ve ekran 64 hz olarak çalışmaya başlıyor, ayarlarda da 64hz dışında seçenek yok (normalde 144hz monitör). Durum bu şekilde, lütfen bilmeyenler bilenleri etiketlesin bıktım artık. Bir de uyku modundan sonra kapat aç yaparken açmak daha uzun sürüyor.

Son 1-2 haftadır olan bir durum. Bilgisayarı uyku moduna alıyorum, bilgisayar normal şekilde uyku moduna geçiyor. Kasada uyku modu ışığı da yanıyor. Sonra geri dönüp bilgisayarı açtığımda ekran siyah kalıyor. Siyah derken kapalı değil, ekran açılmış ama simsiyah bir şekilde duruyor hiçbir şey yapamıyorum. Sonra bilgisayarı kasanın tuşundan kapatıp geri açıyorum ve ekran 64 hz olarak çalışmaya başlıyor, ayarlarda da 64hz dışında seçenek yok (normalde 144hz monitör). Durum bu şekilde, lütfen bilmeyenler bilenleri etiketlesin bıktım artık. Bir de uyku modundan sonra kapat aç yaparken açmak daha uzun sürüyor.
@Emre Zengin @Emir Aydın

CTRL+Alt+Delete denedin mi?

eskiden olmuyordu ama
Ben 2015 sürümünü kullandığım için bilmiyorum. Son zamanlarda NVIDIA sürücülerinde bazı sıkıntıları olduğunu duydum, belki ondandır

hızlı başlatma açık mı kapalı mı? eğer kapalıysa bu sorun olabilir
1748271808607.webp

1748271824520.webp

1748271842133.webp

1748271879937.webp

1748271904773.webp

umarım yardımcı olabilirim

Kapalı değil. Ayrıca sonradan olmaya başladı ve sadece uyku moduna alınca oluyor o yüzden olamaz zaten
ben sorunu böyle çözmüştüm hocam belki yardımcı olur diye attım iyi günler :peepokalp:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,198
Üyeler
175,176
Son üye
kaanbsgmz
Geri