Olabilir.trol konu
Çalışmıyorsa yürü vatana biraz sert konuş yoksa tepene çıkarlar. Ver garantiye yapsınlarDeğişim yaparlarmi abi
Bilgisayarda sorun yok evin ELEKTİRİĞİ sikintiFirmayla görüş belki garantiye yollayabilirsin
Ne kadar saçma bir şey bu yani satmayacaksın çöpe atacaksın mı diyorlar?Değişim yaparlarmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ailem satmamamizin vermiyor
Ne alaka ya ?Ailem satmamamizin vermiyor
Tamam o zaman sat ya da elektiriği güzelleştir.Bilgisayar da bir şey yok evin elektirik desteklemiyor
Evin elektriği nasıl desteklemiyor dostum. Kaçak elektrik mi kullanıyorsunuz?Bilgisayar da bir şey yok evin elektirik desteklemiyor
Hocam ben anlamadım pc yi çalmışlar herhalde ve ayrıca elektrik nasıl desteklemiyor? Her şeyi kaçak kullanıyorlar galiba ya da troll konu.Evin elektriği nasıl desteklemiyor dostum. Kaçak elektrik mi kullanıyorsunuz?
Kablolar dağınık birbirine değiyor kavrulmuş hepsiEvin elektriği nasıl desteklemiyor dostum. Kaçak elektrik mi kullanıyorsunuz?
Troll değil evimiz eski evlerdenHocam ben anlamadım pc yi çalmışlar herhalde ve ayrıca elektrik nasıl desteklemiyor? Her şeyi kaçak kullanıyorlar galiba ya da troll konu.
Dostum olayları taksit taksit anlatmak yerine hepsini tek seferde yazıp anlatsan daha iyi akıl verebilirdik.Kablolar dağınık birbirine değiyor kavrulmuş hepsi
Hocam eviniz eski tamam ama pc yi niye çöpe atıyorsunuz? Sistem özelliklerini söyler misiniz?Kablolar dağınık birbirine değiyor kavrulmuş hepsi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Troll değil evimiz eski evlerden