Bilgisayarı sol alttan kapatıyorum fakat tam olarak kapanınca kulaklık'ın ışıkları yanmaya devam ediyor ve klavye, mouse'a da tıklayınca onlarında ışıkları yanıyor. Güç tuşunu kapatınca gidiyor ışıklar. Nedeni nedir?
yaptım fakat sonuç aynı :/Biostan ErP ayarını değiştirmelisiniz
Maalesef başka bir çözüm gelmiyor aklımayaptım fakat sonuç aynı :/
fişi çekince veya güç tuşunu kapayınca bir sorun kalmıyor ama neden böyle oluyor anlamadımBIOS ayarı işe yaramıyorsa bilgisayarı yanlışlıkla uyku moduna alıyor olabilirsiniz, kapattığınızdan eminseniz fişini çekin başka çözüm bilemiyorum.
kapattım bilgisayarı geri açtım direk açıldı hiç ASUS falan yazmadı direk 5 saniyede açıldıBIOS ayarı işe yaramıyorsa bilgisayarı yanlışlıkla uyku moduna alıyor olabilirsiniz, kapattığınızdan eminseniz fişini çekin başka çözüm bilemiyorum.
Öyleyse kapatmıyorsunuz muhtemelen uyku moduna alıyorsunuz.fişi çekince veya güç tuşunu kapayınca bir sorun kalmıyor ama neden böyle oluyor anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
kapattım bilgisayarı geri açtım direk açıldı hiç ASUS falan yazmadı direk 5 saniyede açıldı
Öyleyse kapatmıyorsunuz muhtemelen uyku moduna alıyorsunuz.
Bilgisayarı kapata tıklayınca uyku moduna alma gibi bir şansı olmamalı başka bir sorun olabilir.Alıntıyı görüntülehocam bu seçenekler var ben ortadakine basıyorum nasıl kapatacağım uyku modunu?
bilgisayarrı yeni aldım nasıl düzelecek bu şey bır sıkıntı yaratır mı?Bilgisayarı kapata tıklayınca uyku moduna alma gibi bir şansı olmamalı başka bir sorun olabilir.
Dediğim gibi fişi çekebilirsiniz kapattıktan sonra onun dışında bir bilgim yok malesef.bilgisayarrı yeni aldım nasıl düzelecek bu şey bır sıkıntı yaratır mı?
"Bilgisayarım > Aygıt Yöneticisi > Seri Veri Yolu Denetleyicileri kısmından ilgili USB cihazlarını seçip sağ tık Özellikler dedikten sonra en sağda Güç Yönetimi kısmına gelin, sonrasında "Bilgisayar kapalıyken bu port için güç tasarrufu yap" kutucuğunu işaretleyin."Bilgisayarı sol alttan kapatıyorum fakat tam olarak kapanınca kulaklık'ın ışıkları yanmaya devam ediyor ve klavye, mouse'a da tıklayınca onlarında ışıkları yanıyor. Güç tuşunu kapatınca gidiyor ışıklar. Nedeni nedir?