bende merak ettim.Yorum atayımda bildirim gelsinBİLGİSAYARI KAPATMAK YERİNE UYKU MODUNA ALMAK ZARARLIMI KAPATMAK YERİNE UYKU MODUNA ALABİLİRMİYİM
zararlı değil ama aksam yatarken kapatın tabikide boşa elektrik yerBİLGİSAYARI KAPATMAK YERİNE UYKU MODUNA ALMAK ZARARLIMI KAPATMAK YERİNE UYKU MODUNA ALABİLİRMİYİM
hocam sabah canlı derse kalıoyurm ssd olmadığı için çok uzun sürüyor ve gece uyku modunda bırakıyorum zaten bilgisayarın fanı felan hiç bir şeyide dönmüyorÇok bir zaraı olacağını düşünmüyorum ama uyku moduna aldığınız zaman pc elektriğini tam kesmiyor diye biliyorum. Eğer bilgisyardan kaltığında geri oturma süren kısa değilse kaptmakta fayda var.
yani zararlı değil ama riskli reis. Uzun sürüyordan kastın bi pc ne kadar uzun sürede acılabilir ki 2.5 saat sürecek hali yokhocam sabah canlı derse kalıoyurm ssd olmadığı için çok uzun sürüyor ve gece uyku modunda bırakıyorum zaten bilgisayarın fanı felan hiç bir şeyide dönmüyor
hocam 5 dakika felan desek arada birde açılırken mavi ekran atıyor nedenini anlamadım 10 dakka sürüyoryani zararlı değil ama riskli reis. Uzun sürüyordan kastın bi pc ne kadar uzun sürede acılabilir ki 2.5 saat sürecek hali yok![]()