Neler Yeni

BİLGİSAYARI KAPATMAK YERİNE UYKU MODUNA ALMAK ZARARLIMI

Yagiz20

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
260
BİLGİSAYARI KAPATMAK YERİNE UYKU MODUNA ALMAK ZARARLIMI KAPATMAK YERİNE UYKU MODUNA ALABİLİRMİYİM

Caps kapatır mısınız. Hayır zararlı değil fakat kapatmak daha iyidir.

BİLGİSAYARI KAPATMAK YERİNE UYKU MODUNA ALMAK ZARARLIMI KAPATMAK YERİNE UYKU MODUNA ALABİLİRMİYİM
zararlı değil ama aksam yatarken kapatın tabikide boşa elektrik yer

Çok bir zaraı olacağını düşünmüyorum ama uyku moduna aldığınız zaman pc elektriğini tam kesmiyor diye biliyorum. Eğer bilgisyardan kaltığında geri oturma süren kısa değilse kaptmakta fayda var.

Çok bir zaraı olacağını düşünmüyorum ama uyku moduna aldığınız zaman pc elektriğini tam kesmiyor diye biliyorum. Eğer bilgisyardan kaltığında geri oturma süren kısa değilse kaptmakta fayda var.
hocam sabah canlı derse kalıoyurm ssd olmadığı için çok uzun sürüyor ve gece uyku modunda bırakıyorum zaten bilgisayarın fanı felan hiç bir şeyide dönmüyor

hocam sabah canlı derse kalıoyurm ssd olmadığı için çok uzun sürüyor ve gece uyku modunda bırakıyorum zaten bilgisayarın fanı felan hiç bir şeyide dönmüyor
yani zararlı değil ama riskli reis. Uzun sürüyordan kastın bi pc ne kadar uzun sürede acılabilir ki 2.5 saat sürecek hali yok :D

• Beğen
Reaksiyonlar: _bg_
benin laptop var 5 yıllık bataryası artık çok az şarj tutuyor ben hep uykuda bırakıyorum:D

Kasa olarak bilmiyorum ama bende Laptop var sürekli uyku modunda , henüz bir sıkıntı yaşamadım , ancak geceleri kapatmak hem tasarruf olarak hem donanımsal olarak daha iyidir diye düşünüyorum.

yani zararlı değil ama riskli reis. Uzun sürüyordan kastın bi pc ne kadar uzun sürede acılabilir ki 2.5 saat sürecek hali yok :D
hocam 5 dakika felan desek arada birde açılırken mavi ekran atıyor nedenini anlamadım 10 dakka sürüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,731
Üyeler
173,414
Son üye
savana
Geri