Hocam nasıl yapılacak sunucu açımı? Biz arkadaşlarla moldu şehir kuruyoruz aternostan ama her mo aternosta yok ve bize de lazım bu modlar.Ve sunucunun yedeğini hep alıyoruz.Öncelikle Statik IP satın almanız lazım ve modem arayüzünden gerekli portları açmalısınız. (Statik IP aylık 45-120 TL arası bir şey. Kullandığın internete göre değişir ben TürkNet kullanıyorum aylık 70 TL)
Not: Önermem kendi bilgisayarınızdan açmanızı çünkü DDoS Saldırısında direkt düşer sunucunuz ve interneti kullanamazsınız.
Aslında landan server kurarak oynayabilirsiniz 2nizde aynı modları yukleyip hamachi gibi bir uygulama kullanıp oynayabilirsiniz.Hocam nasıl yapılacak sunucu açımı? Biz arkadaşlarla moldu şehir kuruyoruz aternostan ama her mo aternosta yok ve bize de lazım bu modlar.Ve sunucunun yedeğini hep alıyoruz.
Arkadaşlar bir server için para ödemezler.Aylık sunucu kiralayabilirsiniz. Çok pahalı bir şey değil zaten.
İki kişi değiliz hocam 5-6 kişiyiz.Aslında landan server kurarak oynayabilirsiniz 2nizde aynı modları yukleyip hamachi gibi bir uygulama kullanıp oynayabilirsiniz.
server kendin açsanda böyle para ile de alsan nerdeyse aynı fiyata gelir hemde böyle bir sorun olduğunda destek de alırsın arkadaşlarına söyle bi zahmet 10-15 lira versinlerArkadaşlar bir server için para ödemezler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İki kişi değiliz hocam 5-6 kişiyiz.
Hocam arkadaş modem konusunda her şeyi halletti.Herhangi bir ücret ödemeden yapılabiliyorken neden ücret ödeyeyim?server kendin açsanda böyle para ile de alsan nerdeyse aynı fiyata gelir hemde böyle bir sorun olduğunda destek de alırsın arkadaşlarına söyle bi zahmet 10-15 lira versinler
statik ıp belli bir ücreti var ya ondan dedim halletiyse sorun yok zatenHocam arkadaş modem konusunda her şeyi halletti.Herhangi bir ücret ödemeden yapılabiliyorken neden ücret ödeyeyim?
Kiralamaya ikna etmeye çalışıyorum.Daha kolay olur kiralamak.statik ıp belli bir ücreti var ya ondan dedim halletiyse sorun yok zaten
Hocam 1.12 ve altı için xeon işlemcili sunucu öneriyorlar üstü için önermiyorlar ve üstü için fiyat ciddi artıyor.Aylık sunucu kiralayabilirsiniz. Çok pahalı bir şey değil zaten.
Aylık sunucu kiralayabilirsiniz. Çok pahalı bir şey değil zaten.
Keyubu'yu kesinlikle önermiyorum. CPanel Hosting satın aldım Rust sunucumun web sitesi için DDoS saldırısından direkt düşüyor. (benim sitem düşmüyor direkt keyubunun müşteri paneli bile ddos saldırısında düşüyor yani o kadar) müşteri hizmetleri dersek hepsi bilgisiz 2 günde bir cevap veriyorlar destek talebine. Ve keyubu performans olarak da kötü.Kiralamaya ikna etmeye çalışıyorum.Daha kolay olur kiralamak.
Hocam 1.12 ve altı için xeon işlemcili sunucu öneriyorlar üstü için önermiyorlar ve üstü için fiyat ciddi artıyor.
tamam 5-6 kişi olsanızda olurArkadaşlar bir server için para ödemezler.
İki kişi değiliz hocam 5-6 kişiyiz.
Xeon işlemci metrodan teleferiğe ev eşyalarına kadar olacak modları kaldırır mı?Keyubu'yu kesinlikle önermiyorum. CPanel Hosting satın aldım Rust sunucumun web sitesi için DDoS saldırısından direkt düşüyor. (benim sitem düşmüyor direkt keyubunun müşteri paneli bile ddos saldırısında düşüyor yani o kadar) müşteri hizmetleri dersek hepsi bilgisiz 2 günde bir cevap veriyorlar destek talebine. Ve keyubu performans olarak da kötü.
Vds alıcaksanız Ekip Host.
CPanel Hosting alacaksınızda Önem Bilişimi öneririm.
Mod kurulur mu ama ciddi şekilde baya modtamam 5-6 kişi olsanızda olur