Bilgisayarı sıfırlasam windows gidermi

ReDanger

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
768
Bilgisayara format atacağım, windows gidermi baştan kurmam gerekirmi?
Birde 2gb ramlı laptopum var win10 kurulu ve çok yavaş model casper a15 win 8 yapsam düzelirmi?

bilgisayara format atarsan windows gider tabii ki ama windowsun olduğu eğer c ve d gibi iki farklı diskin varsa windowsun olduğu diski silmezsen windows kalır

• Beğen
Reaksiyonlar: Just
bilgisayara format atarsan windows gider tabii ki ama windowsun olduğu eğer c ve d gibi iki farklı diskin varsa windowsun olduğu diski silmezsen windows kalır
Teşekkür ederim hocam.

Bilgisayara format atacağım, windows gidermi baştan kurmam gerekirmi?
Birde 2gb ramlı laptopum var win10 kurulu ve çok yavaş model casper a15 win 8 yapsam düzelirmi?
bilgisayarı sıfırlarsan windows gitmez. windowsu sıfırlar sadece. format atarsan, windowsu siler yeniden yüklersin daha temiz bir kurulum olmuş olur.
2gb ramli laptopunun sisteminin ne olduğu önemli ancak atom işlemcisi varsa ne yüklersen yükle yavaş çalışacaktır. 32bit işletim sistemi öneririm.

Windows XP öneririm. 256 MB ram harcıyor

Hocam şimdi baktım windows c de, ben bunu d ye atsam sonra cyi sıfırlasam nasıl olur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam oda çok eski değilmi

Hocam o zaman oyunlarda performans artışı olurmu?

bilgisayarı sıfırlarsan windows gitmez. windowsu sıfırlar sadece. format atarsan, windowsu siler yeniden yüklersin daha temiz bir kurulum olmuş olur.
2gb ramli laptopunun sisteminin ne olduğu önemli ancak atom işlemcisi varsa ne yüklersen yükle yavaş çalışacaktır. 32bit işletim sistemi öneririm.
İşlemci= intel celeron b820 1.70GHz

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,156
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri