bilgisayarı sıfırlarsan windows gitmez. windowsu sıfırlar sadece. format atarsan, windowsu siler yeniden yüklersin daha temiz bir kurulum olmuş olur.Bilgisayara format atacağım, windows gidermi baştan kurmam gerekirmi?
Birde 2gb ramlı laptopum var win10 kurulu ve çok yavaş model casper a15 win 8 yapsam düzelirmi?
Hocam şimdi baktım windows c de, ben bunu d ye atsam sonra cyi sıfırlasam nasıl olur?bilgisayara format atarsan windows gider tabii ki ama windowsun olduğu eğer c ve d gibi iki farklı diskin varsa windowsun olduğu diski silmezsen windows kalır
Hocam oda çok eski değilmiWindows XP öneririm. 256 MB ram harcıyor
Hocam o zaman oyunlarda performans artışı olurmu?Windows XP öneririm. 256 MB ram harcıyor
İşlemci= intel celeron b820 1.70GHzbilgisayarı sıfırlarsan windows gitmez. windowsu sıfırlar sadece. format atarsan, windowsu siler yeniden yüklersin daha temiz bir kurulum olmuş olur.
2gb ramli laptopunun sisteminin ne olduğu önemli ancak atom işlemcisi varsa ne yüklersen yükle yavaş çalışacaktır. 32bit işletim sistemi öneririm.