Bilgisayarı sonunda topladım. Ufak tefek öneriler var mı?

RX 560'dan geçince bana da çok kalın geldi rx 9070
ben de 580den geçtim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bakımsız olunca performansı baya düşmüştü ama

Telefona o kadar para verenin zekasını sorgularım. Telefonla tek yaptıkları saatlerce boş videoları kaydırmak ve mesajlaşmak olan sistem kölesi insanlar umrumda değil. 30 bin liraya alacağın telefon bile fazlasıyla uzun uzun yeter. S23 de gayet iyi
s23 bölünür ekranda ve pilde bazen bayılıyor ben biraz zorluyorum galiba

Forum hesabını ekran kartı alacağım diye açmıştım. 10K bütçe ile ekran kartı arıyordum. Bilgi edindikçe para biriktikçe uzun ömürlü olsun falan filan çok fazla para harcadım. Daha ekran kartını yeni aldım. Diğer parçaları ekran kartından önce değiştirdim :D Toplam 60k civarına topladım sistemi. Bence bu paraya güzel topladım. Hep indirimleri, Sahibinden ilanlarını takip ettim. Her şey sıfır gibi olcak şekilde ikinci el aldım bir iki parçayı.
RX 9070 Nitro+ / 7800x3D / MSI B650 Carbon / XPG Lancer Blade 6000Mhz CL30 32GB / Kioxia Exceria G3 Plus 1 TB / MSI MAG Pano 100R PZ / Bitfenix Cube 360 / High Power Performans 750W
Kasa bu şekilde. Ekipmanları değiştirmeyi düşünüyorum bir de.
Şuanki ekipmanlar: Glorious Model I, Aula F75, Rampage Rm-421 Flower 1080p 144hz, Klasse Pro Mouse Pad
Almak istediklerim: Darmoshark M3 Pro, Aula F75 modifiye edeceğim, Koorui G2421V
Dipnot: RX 560 sistemden yükselttim :)
Bi hayırlı olsun alırım :peepokalp:
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun reis gülerek kullan

Forum hesabını ekran kartı alacağım diye açmıştım. 10K bütçe ile ekran kartı arıyordum. Bilgi edindikçe para biriktikçe uzun ömürlü olsun falan filan çok fazla para harcadım. Daha ekran kartını yeni aldım. Diğer parçaları ekran kartından önce değiştirdim :D Toplam 60k civarına topladım sistemi. Bence bu paraya güzel topladım. Hep indirimleri, Sahibinden ilanlarını takip ettim. Her şey sıfır gibi olcak şekilde ikinci el aldım bir iki parçayı.
RX 9070 Nitro+ / 7800x3D / MSI B650 Carbon / XPG Lancer Blade 6000Mhz CL30 32GB / Kioxia Exceria G3 Plus 1 TB / MSI MAG Pano 100R PZ / Bitfenix Cube 360 / High Power Performans 750W
Şuanki ekipmanlar: Glorious Model I, Aula F75, Rampage Rm-421 Flower 1080p 144hz, Klasse Pro Mouse Pad
Almak istediklerim: Darmoshark M3 Pro, Aula F75 modifiye edeceğim, Koorui G2421V
Alıntıyı görüntüle
h.o ekipmanlar iyi
monitör değişmen yeterli bence

h.o ekipmanlar iyi
monitör değişmen yeterli bence
Mouse çok sıkıntı çıkarıyor ya bıktırıyor Glorious yazılımı da rezil. Aldığımdan beri 3-4 kez en baştan tasarladılar yazılımı. Hepsi de sorunluydu... Bi' ara ağır bedwars oyuncusuydum o sıra drag click falan yapcam diye bu mouseyi aldım. Darmoshark M3 Pro alayım hem kablosuz keyfime bakayım hem sorunsuz kullanayım diye düşünüyorum

Alışma sürecidir reis şimdi artarsin
Zaten son 1 haftada leetify rating'im -1'den +5'e çıktı bilgisayar çok etkili oldu eskiden 50-60fps oynuyordum. Bugün kötü oynadım sadece. Umarım son 1 haftadırki formu devam ettirebilirim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Mouse çok sıkıntı çıkarıyor ya bıktırıyor Glorious yazılımı da rezil. Aldığımdan beri 3-4 kez en baştan tasarladılar yazılımı. Hepsi de sorunluydu... Bi' ara ağır bedwars oyuncusuydum o sıra drag click falan yapcam diye bu mouseyi aldım. Darmoshark M3 Pro alayım hem kablosuz keyfime bakayım hem sorunsuz kullanayım diye düşünüyorum

Zaten son 1 haftada leetify rating'im -1'den +5'e çıktı bilgisayar çok etkili oldu eskiden 50-60fps oynuyordum. Bugün kötü oynadım sadece. Umarım son 1 haftadırki formu devam ettirebilirim
mouse tamam da klavye güzel bence değişmeye gerek yok.

mouse tamam da klavye güzel bence değişmeye gerek yok.
Evet klavyeyi değiştirmeyeceğim ama dış kasasını kendimce boyayarak falan modifiye etmeyi düşünüyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hayırlı Olsun Güzel Günlerde Kullan Şunu Demek İsterim Ki
Sisteminiz toplamaya ve yükseltmeye çok uygun, performans olarak zaten güçlü.
Ekipman yükseltmeleri tamamen kişisel tercihe bağlı, özellikle mouse ve monitör için.
Fan yerleşimi ve kasa içi hava akışı optimize edilirse sistem uzun ömürlü ve stabil çalışır.
Küçük tavsiye: ileride depolama ve ergonomi/konfor odaklı ekipman yükseltmeleri düşünebilirsiniz.

sıvı sogutma neden bitfenix cube v2 olan revize almadın da düz eski aldın ? 2.el miydi

sıvı sogutma neden bitfenix cube v2 olan revize almadın da düz eski aldın ? 2.el miydi
Aldığım gün 1000 TL'ye yakın fiyat farkı vardı ve V2 modelinde taksit yoktu o yüzden düz model daha mantıklıydı. Zaten çok az fark var

Alıntıyı görüntüle
PSU olarak high power'ın hangi modelini aldınız? GD yarı modüler olan modeli mi? Hayırlı olsun bu arada.

Geri